Halo 5: Guardians

Xbox One

Akció, FPS, Sci-Fi
Kiadó: Microsoft, Fejlesztő: Microsoft Game Studios
Master Chief ötödik kalandja már az Xbox One-ra készült.
Értékelés: 8.5

2022 elején érkezik a Halo-sorozat

Az eredetileg tervezettnél valamivel később, 2022 elején indul az élőszereplős Halo-sorozat. A Showtime-féle adaptáció a jövő hónapban debütáló Paramount Plus kínálatát erősíti majd.

Márciusban érkezik a harmincadik Halo-regény

A Halo-fanatikusok bizonyára tudják, hogy a sorozat a könyvesboltokban is állandó vendég, az elmúlt húsz év számtalan regényadaptációt termelt ki. Jövő márciusban érkezik a harmincadik kötet.

E3 2019: Alig van késés az xCloud rendszerén

Az input lag kérdése jelentős lesz majd a felhőalapú játékos szolgáltatások esetében. Az E3-on demózott Project xCloud pedig a jelentések szerint meglepően jól teljesít ezen a téren.

E3 2019: Elrajtolt a PC-s Xbox Game Pass

A Microsoft még az esti E3-as konferencia előtt elindította a PC-s Xbox Game Pass szolgáltatását. A baráti árazású előfizetés már most rengeteg nagyszerű címet tartogat, s ha hihetünk a szemünknek, akkor a Halo 5 is csatlakozhat a listához.

Ő lesz Master Chief a Halo TV-sorozatban

A Showtime gyártásában készülő élőszereplős Halo-sorozat főszereplőt kapott. Lapértesülések szerint az Amerikai istenekből ismerős Pablo Schreiber alakítja majd Master Chiefet. Legalábbis a sisak alatt.

Budapesten forog majd a Halo TV-sorozat

A Production Weekly Twitteren jelentette, hogy a Showtime által berendelt Halo TV-sorozat forgatási munkálatai jövő nyáron, június elején kezdődnek, méghozzá Budapesten.

Frissítve: PC-re is megjelenik a Halo 5: Guardians?

Az Amazon brit részlegének oldalán hirtelen megváltozott a Halo 5: Guardians adatlapján a korábbi borítókép, amiből egyesek arra a következtetésre jutottak, hogy hamarosan PC-re költözhet az ötödik felvonás.

E3 2018: PC-re is jön a Halo 5: Guardians? Frissítve!

Már a Microsoft sem csinál abból titkot, hogy a Halo 5: Guardians három év elteltével végre Windows 10-re is befut. Az Xbox hivatalos oldalán feltűnt az operációs rendszer logója - talán a PC Gaming Shown hivatalossá válik a dolog.

A játéktermekben tér vissza a Halo

A 343 Industries bejelentette a Halo-sorozat következő darabját, a Halo: Fireteam Ravent. Wgy fénypisztolyos lövölde lesz, amit kapásból a játéktermekbe szánnak. Az ODST elit katonáját irányítjuk benne.

Idén ősztől forog a Halo-tévésorozat

Több évnyi botladozás után úgy tűnik, idén végre megkezdik a régóta várt élőszereplős Halo-tévésorozat munkálatait, így ha minden jól megy, akkor a Showtime és Steven Spielberg produkciós cége jövőre be is mutathatja azt.

Friss exkluzívokkal erősít az Xbox Game Pass

A Microsoft előfizetéses szolgáltatása nagyot lép előre: ezentúl minden Xbox One-exkluzív címet már a megjelenés napján megkapnak a tagok. Az első fecske a Sea of Thieves lesz március 20-án.

A hétvégén kipróbálható a Halo 5: Guardians

Az Xbox Live Gold-előfizetők ezen a hétvégén ingyen játszhatnak a Halo 5: Guardiansszal. Nem árt észben tartani, hogy a kliens körülbelül 100 GB-ot nyom, így már most érdemes nekiállni a letöltésnek.

Még mindig készül a Halo-tévésorozat

Négy év telt el a Halo-tévésorozat bejelentése óta, azóta viszont semmi biztató hír nem érkezett a projekt környékéről. Időközben az Xbox Entertainment Studios is bezárt, de a munkát öröklő 343 Industries állítja, minden a legnagyobb rendben van.

E3 2017: Jó ideig ne számítsunk Halo 6-bejelentésre

Megjelent a Halo Waypointon egy friss bejegyzés, amiben a 343 Industries írója, Jeff Easterling elárulta, hogy egy jó ideig biztosan nem mutatkozik be az idei E3-at is kihagyó Halo 6.

E3 2017: Nem lesz ott a Halo 6 az E3-on

El kell keserítenünk azokat, akik a Halo-sorozat következő felvonására vártak az E3-on: Brian Jarrard, a játékok kommunikációs menedzsere árulta el, hogy bár lesz bejelentés a sorozattal kapcsolatban, az nem az új epizódhoz fog kapcsolódni.

A Halo 6 Master Chiefre fog koncentrálni

A 343 Industries stúdió vezetője, Kiki Wolfkill és a sorozat rendezője, Frank O'Connor a GamesTM-nek adott interjúban megerősítették, hogy a következő Halo-epizód visszatér a gyökerekhez, és ismét Master Chiefet helyezi fókuszba.

Visszahozzák az osztott képernyőt a Halóba

A 343 Industries meglepően sok kritikát kapott, amiért kihagyta a Halo 5-ből az osztott képernyős módot. Hiába volt rá oka, a rajongók ezt nem tudták elfogadni, úgyhogy a jövő Halo-játékainál már ezzel is számolnak.

Halo Mega Bloks - a törölt építőkockás Halo-játék

A hétvégén váratlanul lebukott a Microsoft és az n-Space csapatának egy korábbi, végül 2013-ban törölt játéka, az építőkockás Halo Mega Bloks, amiről játékmenet-videót is tudunk mutatni.

Megjelent a PC-s Halo 5: Forge

A PC Master Race már régóta fente a fogát egy igazi Halóra. Nos, a Microsoft meghallgatta az imáikat és ingyenesen elérhető tette a Halo 5 pályaszerkesztőjét és a 16 fős custom multit. Az anyag már tölthető a Windows 10 boltjából.

Ilyen gép kell a Halo 5: Forge alá

A jövő hónap közepén érkezik Windows 10-re a Halo 5 ingyenes pályaszerkesztője, és most már azt is tudjuk, milyen masinával kell rendelkeznünk a futtatásához. Ne ijedjetek meg, a gépigény elég baráti!