Tizenöt év után lemond Bonnie Ross, a 343 Industries vezetője

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 13.
  • Homo Nobilis
Link másolása
A 343 Industries társalapítója, Bonnie Ross több mint 15 éven állt a Halo-játékokat szállító stúdió élén, most azonban családi okokra hivatkozva kénytelen lemondani a posztjáról.

Abban mindnyájan biztosak lehetünk, hogy Bonnie Ross nélkül egészen máshogy festene a Halo-játékok históriája. A 343 Industries társalapítója a kezdetektől az élen harcolt: a szériát akkor még csak támogató stúdió vezetőjeként besegített a Halo 3: ODST és a Halo: Reach munkálataiba, a Bungie leszerelése után pedig az ő stúdiója vitte tovább Master Chief történetét. Ross több mint 15 évet töltött a fejlesztőbrigád élén, most azonban a családját érintő egészségügyi probléma miatt kénytelen lemondania a posztjáról.

"Reménykedtem benne, hogy a Halo mellett maradhatok legalább addig, amíg ki nem adjuk az Infinite Winter Update-jét, de sajnos el kell hagynom a 343 csapatát, hogy egy családi egészségügyi krízisre összpontosíthassak.

Elképesztően büszke vagyok a kollégáim munkájára, legyen szó akár a Halo Infinite-ről, a The Master Chief Collectionről, a tévésorozatról, vagy a sok-sok többi projektről! Hatalmas megtiszteltetés, hogy az elmúlt 15 évet egy ilyen nagyszerű csapat mellett tölthettem, és részese lehettem ennek a fantasztikus univerzumnak.

Ezúton pedig köszönöm a Halo-közösség támogatását! Fényes jövő áll a franchise előtt, így alig várom, hogy ti is lássátok, miket tartogatunk még a tarsolyunkban. Októberben pedig én is mellettetek szurkolok majd a Halo World Championship bajnokságán!" - írta Bonnie Ross a Twitteren megosztott nyílt levelében.

Ross helyét a 343 Industries korábbi produkciós vezetője, Pierre Hintze veszi át, míg az eddigi marketingfejes, Brian Koski válik a Halo általános menedzserévé. A stúdió üzleti vezetését Elizabeth Van Wyck viszi tovább.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...