Mi lesz a Black Tusk másik projektjével?

Most, hogy a Black Tusk átvette a Gears of War-sorozat fejlesztését, joggal merül fel a kérdés: mi lesz a srácok másik projektjével, amit a tavalyi E3-on jelentettek be? Nos, nagyon úgy néz ki, hogy semmi.

Sejthetitek: az, hogy most a Black Tuskot kinevezték Gears of War-felelősnek, valószínűleg azt jelenti, hogy a stúdiónak semmi másra nem jut majd ideje a Gears of War-epizódok gyártásán kívül.

A probléma ezzel csak az, hogy úgy tudtuk, eddig a Black Tusk egy másik játékon is dolgozott. A fejlesztés állítólag gigászi projektnek indult, a tavalyi E3-on még teaser is volt belőle, az viszont nem ígért sok jót, hogy a Microsoft még csak az anyag címét sem volt hajlandó elárulni, és az akkor levetített (fent visszanézhető) teaser sem sikerült túl beszédesre.

Nos, úgy tűnik, nem véletlenül. Phil Spencert, a Microsoft Studios fejesét többen is faggatták erről, és a nyilatkozatai alapján három dolog mondható el: először az, hogy a cég valószínűleg félre fogja tenni a projektet, másodszor, hogy nem is nagyon fáj a szíve érte, harmadszor pedig, hogy nem is nagyon volt mit félretenni.

Spencer a GamesIndustry Internationalnek azt mondta, hogy "semmi olyasmi nem volt tervben, ami most eltűnhetne", a Polygonnak azt, hogy a tavalyi teaser inkább afféle concept videó volt, míg a Videogamer azt kapta válaszul, hogy a Black Tusk más munkáival kapcsolatban most nincs bejelentenivalójuk...

3 komment - szólj hozzá!