Bemutatkozik az Alliance: Future Combat

  • Írta: Daks
  • 2006. január 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A G2 Games a mai estét látta a legmegfelelőbbnek, hogy bemutassa legújabb taktikai stratégiáját, a 2008-ban játszódó Alliance: Future Combat-ot.
A G2 Games a mai estét látta a legmegfelelőbbnek, hogy bemutassa legújabb taktikai stratégiáját, a 2008-ban játszódó Alliance: Future Combat-ot.

A játék története szerint 2 év múlva Afganisztán, Irak, India és Kína egyesülését jelenti be (pff) és létrehozzák az Észak Djombystani Demokratikus Köztársaságot (DRND). A DRND vezetői az USA-tól kapnak támogatást rejtett föld alatti katonai bázisok létrehozására, ahol az amerikai kormány közbenjárásával genetikai kísérleteket végeznek, sőt új tömgpusztító fegyvereket is fejlesztenek.

Egy napsütéses nyári napon azonban az őrök figyelmetlenségét kihasználva terroristák foglalják el a bázist, így hozzájutva az új fegyverekhez felveszik az Amerikai Hadsereg ellen a harcot. Mivel az ellenállók nagyon erősek, az USA kénytelen egy AEGIS névre keresztelt, különlegesen kiképzett alakulatot küldeni a térségbe, hogy rendezzék ezt a valóban kellemetlen helyzetet.

Ugrás a galériához

A játékban az AEGIS és a terroristák oldalán egyaránt 10-10 küldetésen kereszül harcolhatunk, erre több mint 100 futurisztikus jármű és a legmodernebb felszerelés áll majd rendelkezésünkre (műhold, plazmasugár stb.) Külön érdekesség, hogy a játékot majd a hangukkal is tudjuk vezérelni, így nem kell majd 15 kattintás, ha valamit el akarunk intézni. Megjelenés: 2006. február.
6.
6.
Daks
meg anno a demoban probalgattuk de a hotkey hasznosabb :D
5.
5.
fojesz
Az UT2004-ben is van ilyen nem? Ott hogy működik?
4.
4.
Daks
volt egy nagyon jo PS2 jatek ami hangvezerelt (PC-n volt demo, de a jatek nem jelent meg) abban nagyon jol megoldottak a hangvezerlest, csak azzal lehetett iranyitani es fantasztikus volt!
3.
3.
fojesz
A 3D-vel és az effektekkel semmi bajom, de a hangvezérléssel én sem értek egyet. Ráadásul angolul lesz, ami nem mindenkinek túl kényelmes megoldás. :S
2.
2.
sTERNKERN
A hangvezérlést biztosan milliók fogják igénybevenni... mobilokon is mióta van, mégsem látok senkit, hogy azzal hívna fel valakit.

Amúgy mehet a levesbe a tucat-feature-jeivel.. elfér ott. (a műhold, plazmasugar, etc. már a c&c óta nem újdonság)



8 év után én még mindig a starcraft-ra szavazok.



ps: RTS-be 3d meg effektek... pfff!

1.
1.
fojesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...