GK RÁDIÓ MA ESTE 8-TÓL!

Bizony, bizony, jól olvassátok! Most pénteken visszatér a GK Rádió, és vele a három bajkeverő műsorvezető, hogy hosszú-hosszú kihagyás után ismét mindenféle hülyeségről beszéljünk! Részletek itt!

UPDATE:

Mikor? - MA ESTE 20:00
Hol hallgathatom? - Twitch-en - http://www.twitch.tv/gamekapocs

Kvíz nyeremények:

 • Need for Speed: Rivals Xbox 360 játék
 • Playstation All-Stars Battle Royale PS3 játék
 • Minecraft PS3 letöltőkód
 • Move Fitness, Start the Party, Sport Champions 2, Sorcery, Ape Escape PS3 Move játékok egy csomagban


Három megszerzett bumedli után választhat a nyertes egy játékot!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Talán még néhányan emlékeztek rá, hogy pár évvel ezelőtt volt egy kizárólag eposzi jelzőkkel illethető rádióadásunk, amit úgy hívnak - fantáziadús módon -, hogy GK Rádió. Ebben az esetek többségében többet beszéltünk csajokról, Cash akkor még megvétel előtt álló Peugeot-járól, whiskey-ről, mint játékokról. De azért a játékokat sem felejtettük el: elmondtuk mindenről őszintén a véleményünket, sokat káromkodtunk, és néha még okos dolgok is elhangzottak (nagyon néha). A legendás kvízeket pedig valószínűleg azóta is emlegetik azok a drága hallgatóink, akik versenyeztek a bumedlikért és a dicsőségért!

 

GK Rádió Season 3 - Season Premiere

Hosszú szünet után eljött az idő a visszatérésre! Tudjuk, hogy a péntek este a nem a leginkább szerencsés időpont, de sajnos az összes műsorvezetőnket csak ilyenkor tudjuk összeszervezni, a hétköznapokban mindenki túl elfoglalt. Ezen kívül a technikán is igyekszünk egyszerűsíteni: a régi rádió még Winamppal és Shoutcasttel működött, a chat pedig IRC-n zajlott, de ez sokaknak nem működött rendesen.

Most szeretnénk átköltözni Twitch-re, ahol egyszerre láthatnátok, hallhatnátok minket, és még a chat is helyben megoldott lenne. Az egyetlen probléma, hogy az utóbbi hónapokban a Twitch bevezette, hogy a terhelés függvényében késlelteti a streamet, így akár egy perc késés is lehet, ami viszont csúnyán keresztbe pakol a kvíznek. Tehát egyelőre még tanácskozunk, és megpróbálunk valamit kitalálni.


Kik lesznek a mikrofonnál?

 • Ca$h - az alkoholista triumvirutás első tagja, a Select gomb felfedezője, az egykori Gamekapocs legenda visszatér. A legutóbbi adás óta (ami talán négy éve volt) már gyönyörű felesége és kislánya van, a whiskey-t azonban továbbra sem veti meg, mint ahogy a játékokat sem. Lesz miről mesélnie!
 • InGen - ha lenne a műsornak felelős szerkesztője, akkor ő lenne az. De mivel nincsen (a whiskey szerkeszti a műsort), így csak próbálja a megfelelő irányba terelni az eseményeket, miközben a két hülye körülötte nemi betegségekről, prosztatáról, és McDonalds házhozszállításról beszél.
 • Wask - a "sár" gomb feltalálója, az oxfordi angol professzora, az alkoholista triumvirátus harmadik tagja, akinek életét a Call of Duty és a csajok teszik ki.
 • Vágó István - kevesen tudják, de Vágó István annak idején azért hagyta abba a Legyen Ön is Milliomos vezetését, mert a GK Rádióhoz jött kvízt csinálni. Itt esetenként Róóóólandnak, esetenként iNKARNATE-nek hívjuk, és a legendás filmes-játékos kvízért felel most is!
 • fojesz - másnéven VV Szégyenlős Fojesz, aki a hétköznapokban a hírszerkesztőnk, egyszer-kétszer már feltűnt a GK Rádióban, most szent célunk, hogy kezdés előtt megfelelő mennyiségű alkoholitikus akcelerátort igyon ahhoz, hogy bővebben ki tudja fejteni magát
 • Daks - kevesen hallották beszélni a Gamekapocs főszerkesztőjét, azok sem mindig élték túl, hangszálait ráadásul tetemes mennyiségű cigarettával és alkohollal tovább rontotta. Most azonban megígérte, hogy beszélni fog! Történelmi jelentőségű esemény!


Mi lesz az adásban?

 • PlayStation 4 és Xbox One ezerrel (meg persze PC, szokás szerint!)
 • A Nintendo és a Wii U helyzetének kibeszélése
 • Az utóbbi hónapokban megjelent játékokból véletlenszerűen dumálunk mindenről: The Last of Us, Assassin's Creed 4, Ryse, Killzone és Call of Duty is előfordulhat, és persze a nagy Battlefield 4 botrány sem maradhat ki!
 • Filmek minden mennyiségben. Miért nem tetszett Cash-nek a Wall Street Farkasa? Mit várunk a következő Star Warstól? Milyen filmek lesznek faszák idén? Rengeteg játékból készül éppen film, ezeket is szépen végigbeszéljük, és megvitatjuk, melyiknek lehet bármi értelme!
 • Autók, csajok, alkohol, vagyis a szokásos "life" témák ezerrel
 • LEGENDÁS KVÍZ, NYEREMÉNYEKKEL! (a nyereményekről hamarosan!)


Várunk Téged is!


94 komment - szólj hozzá!