Érkezik a Sonic Boom

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sega és a Nintendo közti megállapodás utolsó gyümölcse a Sonic Boom, amely egy új, több médiumon átívelő gyöngyszem. A játék egy 52 részes animációs sorozat előzménye lesz, és egyéb csecsebecsék is jönnek hozzá.

Egy újabb aluniverzummal bővül a Sonic-sorozat, amely nem csupán egy videojátékra terjed ki, hanem lesz belőle animációs sorozat, plüssfigura, akciófigura, távirányítós autó, szerepjáték és más finomságok is. Ez a Sonic Boom, amely teljesen új arculatot ad a már ismerős karaktereknek.


Maga a játék Wii U-ra és 3DS-re érkezik, s a Cartoon Networkön induló animációs sorozat előzményeként szolgál - a csatornán 52, egyenként 11 perces epizódokat adnak le. A Sega szerint a Sonic Boom teljesen más élménnyel kecseget, mint az előző játékok. Inkább az akció-kaland lesz a mérvadó, de a hagyományos stílus is felfedezhető benne, hiszen a sündisznó védjegye továbbra is a sebesség.

 


A Wii U-s verzió fejlesztését a Big Red Button Entertainment végzi, míg a 3DS-es portot a Sanzaru Games, akinek a Sly Cooper HD Collectiont is köszönhetjük. Érdekesség, hogy a Sonic Boomot kizárólag a nyugati piacra szánják, így Japánban nem fog megjelenni.


A Sonic-sorozat elsődleges fejlesztője, a Sonic Team nem dolgozik a projekten, hanem egy saját címet készít nagy titokban. Talán a next-gen Sonicot?

9.
9.
ez tényleg siralmas hogy, Knuckles, akit régen rohadtul bírtam, egy polip fejű, szteroidos drogger valakivé változott, Soncinak hátulnézetben pedig csaka fején van tüske..??? Meg mitől magasabb K mint S?
wtf?
8.
8.
Naridar
Hogy néz ez ki?! Ha már újratervezik a főhősök külsejét, legalább csinálják jól. Tails meg Amy még csak hagyján, de Sonickal és főleg Knuckles-szal mit műveltek?! Szégyen és gyalázat.
6.
6.
EnderKnight
Nekem is de bejön érdekes ez az alternatív univerzuma is.De mi a tökömért WiiU-ra és 3ds-re jön?!?!?(költői kérdés)
4.
4.
kredencferenc
Csak egy Sonic Boom létezik. Tolvaj sündisznó!
Na jó SEGA-n még imádtam.
http://www.youtube.com/watch?v=VcuMLRCw7Eo
3.
3.
Yanez
Hmm...akár még egy jó kis platformer is kisülhet belőle!
2.
2.
lesik20
Jézus szent isten. Mi fene történt a piros taggal. Eddig mindenki egyforma magas volt. Norbi Updatet drogot nyomot a lábába vagy mi?
1.
1.
msmester
Legalább jön egy kis vérfrissítés. Nekem eddig nagyon tetszik! :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...