Sniper Elite 3 - amikor a lövedék utat tör

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 17.
  • Videó
Link másolása
A Rebellion fejlesztői naplójából kiderül, hogy mennyire fejlődött az új Sniper Elite-ben az X-Ray Killcam. A sikeres találat után sokkal részletesebb roncsolással pusztítanak a golyók. Üres gyomorral nézd végig!

Az emberi test izomzata, csontozata, keringési rendszere teljesen le lesz modellezve a Sniper Elite 3-ban, de a behatoló golyó persze utat tör magának, minden eddiginél látványosabb és fröcsögősebb formában.

Szadisták előnyben! A játék a második negyedévben jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

9.
9.
Caine
A 2. résznek csak a demójával játszottam az sem volt olyan rossz de ezt tuti meg fogom venni!Tetszik a környezet meg ez a pár új dolog is!
8.
8.
Cipo3
Hát én nem ezért játszok, hogy lássam más szívét szétloccsanni vagy koponyáját beroppanni. Ez pont az ellentétes irányba halad mint amerre kellene a játékiparnak.

Teljesen normális, hogy egy sniper, vagy FPS játékba fröcsög a vér, de egy bizonyos határig. Ez nekem nem tetszik. Ez beteges.
7.
7.
hedzsooo
...Én éppen kajáltam, de így is tetszett! :)
6.
6.
RayErizo
Saját vélemény: Nekem már a 2 is nagyon tetszett.Az 1. résszel nem játszottam de a videók alapján az is tuti jó játék volt.Ezek után már nem is kérdés, hogy mennyire várom.És, hogy még durvább effektek lesznek...Hmm...nekem inkább az lenne a kérdésem, hogy a fejlesztők mennyire lehetnek elborultak, hogy így ezt elkészítsék... :)
5.
5.
RayErizo
#4: Ez a Trollkodás most nem jött össze.Sok szerencsét legközelebb.
4.
4.
verychardhun
Ez 1 rakat szar!Az is volt most is az nem ér szart se!
3.
3.
Baracker
1.
1.
miki1105
Inkább visszahoznák az igazi sniper feelinget mert a második részben is szinte 50-60 méterről kellett lövöldözni, alig voltak olyan pillanatok amikor jóval messzebbre kellett lőni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...