Sniper Elite 3

PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Akció, FPS
Kiadó: 505 Games, Fejlesztő: Rebellion
Megérkezett a Sniper Elite Afrikában játszódó harmadik része, ezúttal már a next-gen konzolokra is.
Értékelés: 8.7

Jöhet a Sniper Elite filmváltozata is

Habár stúdió még nem állt be mögé, és a színészgárda kapcsán sincsenek hírek, néhány filmes fejébe vette, hogy mozit készít a Sniper Elite-sorozat alapján. A főhős ezúttal is Karl Fairburne lesz.

Társasjátékos híreket mondunk

Habár csak ritkán foglalkozunk társasjátékokkal, a napokban több videojátékos vonatkozású hír is beesett a témában. Összeszedtük hát őket egy nagy cikkbe, csekkoljátok!

Dátumot kapott a Sniper Elite III switches változata

A Rebellion egy vadiúj előzetes mellett rántotta le a leplet a Nintendo Switchre érkező Sniper Elite III: Ultimate Edition megjelenési dátumáról. Poroljátok le a távcsövet - októberben Afrikába látogatunk!

Folytatást kap a Sniper Elite-sorozat

Nem elég, hogy pár napja lebukott a Sniper Elite V2 felújított kiadása, de most azt is bejelentette a sorozatot jegyző Rebellion, hogy összesen négy különböző Sniper Elite-játékon is dolgoznak.

Újabb tíz játékkal bővül a PlayStation Now kínálata

A PlayStation Now-előfizetők ismét kipróbálhatnak egy rakás játékot. Az újdonságok mellé pedig ezúttal jár egy jókora leárazás is, a szokásos előfizetési díjnak júniusban csupán a felét kell kicsengetnünk a megannyi játék eléréséhez.

Ingyen játszható a hétvégén a PC-s Sniper Elite 3

A Steam hétvégi akciójának keretén belül ezúttal a Sniper Elite 3 játszható ingyen hétfőig. Ez idő alatt a kampányt és a többjátékos módot is próbálgathatjuk, valamint kedvezményes áron vásárolható meg a játék.
  • Írta: barackostej
  • 6 komment

Készül a Sniper Elite negyedik része?

Egy LinkedIn-profil tanúsága szerint készül a Sniper Elite negyedik része, és már a sorozatot fejlesztő Rebellion is megerősítette, hogy bejelentésre készül a közeljövőben.

Brit toplista: visszatért az élre a GTA V

Néhány hét pihenő után visszatért az élre a Grand Theft Auto ötödik része, a Dying Lightnak ezúttal csak a második helyre futotta. Az elmúlt hét új megjelenései nem sok vizet zavartak.

A héten érkezik a Sniper Elite 3: Ultimate Edition

Márciusban duplázhatnak a Sniper Elite-fanok, lévén a múlt héten került a boltokba a Zombie Army Trilogy, pénteken viszont a Sniper Elite 3: Ultimate Edition megjelenésének örülhetnek. Itt a launch trailer.

Márciusban jön a Sniper Elite 3: Ultimate Edition

A Rebellion még egy bőrt lehúz a legutóbbi Sniper Elite-ről, így tavasszal egy minden földi jóval megpakolt kiadással jelentkezik. A Sniper Elite 3: Ultimate Edition az összes eddig megjelent DLC-t tartalmazza.

Heti akciók és leárazások - Black Friday Special

Idén november 28-ra esik az amerikai fekete péntek, amit mi magyarok ugyan nem ünnepelünk, a játékos társadalomban azonban érezhető hatást fejt ki. Ezeket az árban is érezhető változásokat követtük most le nektek.

Íme, a Games Industry Awards 2014 döntősei

Az Egyesült Királyság játékiparát képviselő TIGA kereskedelmi szövetség és az Edge évente megrendezett díjátadójának döntősei már készen állnak a megmérettetésre, melynek kimeneteléről most mi is szavazhatunk.

Blogajánló: Tesztek minden mennyiségben

A héten sok olyan blog született, melyben egy-egy játékról írtátok meg a véleményeteket. A blogajánló is ennek megfelelően idomult, így ezúttal kicsit több játéktesztet találhattok benne.
  • Írta: barackostej
  • 5 komment

A heti galériafrissítés

Előhozakodhatnék egy nyári kánikulával kapcsolatos közhellyel, de nem teszem - a hírünkben úgyis a képeken a lényeg, minden más mellékes. Itt lesz a The Last of Us: Remastered, a Risen 3 és a Titanfall új DLC-je is.

Mentsd meg Churchillt a Sniper Elite 3 DLC-ben!

Háromrészes DLC érkezik a nemrég megjelent Sniper Elite 3-hoz, melyben Winston Churchillt kell megmentenünk egy náci merénylettől. Az első rész már elérhető, még a nyáron érkezik a folytatás.
  • Írta: barackostej
  • 8 komment

Brit toplista: újra a csúcson a Watch Dogs

A megjelenés után sokáig vezette a brit toplistát a Watch Dogs, és kis szünet után újra az élre ugrott. A Battlefield 4 visszakerült a legjobb tízbe, ezen kívül pedig csak kisebb helycserék történtek.

Brit toplista: még mindig vezet a Sniper Elite 3

Játékmegjelenések híján a brit játékeladási toplistán sem történtek nagy meglepetések, a Sniper Elite harmadik része továbbra is az élen tanyázik. A legutóbbi FIFA viszont sokat javított.

Brit toplista: élen nyitott a Sniper Elite 3

Az uborkaszezon előtti hét még hozott néhány érdekes megjelenést, ezeknek azonban csak részben sikerült felkavarniuk a brit toplistát. A Sniper Elite 3 jól szerepelt, az élen kezdett.

Heti hírösszefoglaló - 26. hét

Hamarosan véget ér a Steam Summer Sale, volt Google-konferencia, ami mellett rengeteg pletyka és új előzetes látott napvilágot. Lesz Afro Samurai 2, jön a The Vanishing of Ethan Carter, és egy új Settlers-játék is felbukkant.

Launch traileren a Sniper Elite 3

A Rebellion révbe ért, mától vásárolható meg a Sniper Elite harmadik része, amely a második világháború afrikai hadszínterére kalauzolja el az önjelölt mesterlövészeket. A launch trailer mellett egy marék képpel szolgálhatunk.