Mikrotranzakciók nélkül jön a Garden Warfare

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 24.
  • Hír
Link másolása
A PopCap producere elárulta, hogy mikrotranzakciók nélkül startol a héten a Plants vs. Zombies: Garden Warfare, ráadásul a játék nem ugyanolyan felbontásban fut, mint a Battlefield 4, pedig ezt is a Frostbite 3 engine hajtja.

A PopCap producere, Brian Lindley a Gamespotnak elmondta, hogy kezdetben ne is keressünk ingame boltot a Plants vs. Zombies: Garden Warfare-ben, hiszen a multis lövölde mikrotranzakciók nélkül startol el a héten.


Lindley kitért a játék natív felbontására is. Nos, a pontos adatokat nem árulta el, annyit azonban elmondott, hogy míg a Battlefield 4 720p-ben futott Xbox One-on, addig a Garden Warfare-nél a cél az, hogy 60 fps sebességgel hasítson. Az EA terve az, hogy az összes next-gen játéka 1080p-ben fusson, néhány cím natívan, mások felskálázva érik el ezt a felbontást. "Akárhogy is van, a látvány lenyűgöző, a játékmenet is kifogástalan - platformtól függetlenül" - tette hozzá.

A Plants vs. Zombies: Garden Warfare Xbox 360-ra és Xbox One-ra érkezik február 27-én, PC-re pedig tavasszal jön - a producer szerint jelenleg nincs tervben a playstationös port.

7.
7.
LargoPlanet4
Ma megjelent az ameriaki live-on. Ha megveszem digitálisan a magyarországi megjelenés előtt akkor tudok játszani, vagy meg kell várnom a 27-ét?
6.
6.
Raam989
Krisztusom, hát ez a játék nagyon gáz...
5.
5.
Teuton
#1: Majd beleteszik a harmadik patch-ben.
4.
4.
Ooorky
Battlefield Heroes is mikrotranzakciók nélkül kezdte, aztán egyszer csak bumm, fizess p***** azért amit eddig ingyen használtál.
3.
3.
makkandis
Ezért nevetnék, ha a mikrótranzakciót egy fizetős dlc-vel lehetne később megnyitni :)
2.
2.
crytek
Kár hogy only multi. Mekkora lett volna ha tesznek bele single-t de hát nem :(
1.
1.
PaprikaJancsi
Mikrotranzakciók nélkül jön vagy egyáltalán nem is lesz benne ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...