A Sniper Elite III is kap Hitler-vadászós DLC-t

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 6.
  • Megjelenés
Link másolása
Megjelenési dátumot kapott a Sniper Elite harmadik része, ezzel párhuzamosan pedig a gyűjtői kiadásról és az előrendelői DLC-ről is lehullott a lepel. Utóbbiban megint megölhetjük Hitlert.

A Sniper Elite III először PC-re érkezik majd, ezt a változatot a Rebellion maga adja ki június 27-én, a PS3-as, PS4-es, Xbox 360-as és Xbox One-os kiadás pedig július 1-jén jön, méghozzá a 505 Games jóvoltából. Érdemes megjegyezni, hogy július 1. keddre esik, ami általában az amerikai premierek napja - előfordulhat tehát, hogy Európába csak július 4-én jön a játék.

A PS4-es és Xbox One-os verzió 50, a PS3-as és Xbox 360-as 40 dollárt kóstál majd. Előbbiekből gyűjtői kiadás is lesz: a 70 dolláros csomag lőszeres dobozra emlékeztető csomagolásban érkezik, a játékon kívül találunk majd benne három DLC-t, dögcédulát, dossziét, kártyát, lőtereken használható papír céltáblát és egy laser pointert is.

Az előrendelők ajándéka a Hunt the Grey Wolf című kiegészítő lesz, amiben (megint) Hitlert ölhetik meg a játékosok. A történet 1942-ben játszódik, Tobrukban, nekünk itt kell felkutatnunk a Führer hasonmását, hogy utána eltehessük láb alól az eredetit. A DLC érdekessége, hogy gyakorlatilag a végtelenségig játszható, a város ugyanis nyitott, a célpontok helyszíne pedig minden újrakezdéskor más-más lesz.

Köszi, atesz89!

6.
6.
Chullent
#5: Az Egyesült Királyság akkor is még ma is Európa területén van. Legalábbis szerintem.
5.
5.
Elyas
Nem Amerikában hanem Európában vagyunk...
4.
4.
Chullent
#3: De az már senkinek nem jut eszébe hogy pl Churchill elleni merényletet kéne megakadályozni az ellenséges orvlövészek vagy merénylők leszedésével.....
3.
3.
Cristiano
Hitlert nem szabad na ki hagyni belőle ő fontos személy
2.
2.
vnm51
#1: Hát ige, ez már csak így megy. De a véletlenszerűen leosztott npc-k azért nagy piros pont. Nem bánnám ha a többi játék is átvenné ezt, főleg a lopakodósak. Az lenne eszelős szivatás még a hc-seknek is.
1.
1.
Chullent
Már nem csak a játékok, már a dlck is copy-paste elven készülnek. :-(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...