Jön az ArmA 3 kampányának utolsó része

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 12.
  • Megjelenés
Link másolása
A Bohemia Interactive bejelentette az ArmA 3 egyjátékos kampányának harmadik, egyben utolsó epizódjának megjelenési dátumát. Már a jövő héten elérhető lesz a The East Wind névre keresztelt küldetéssor.

Március 20-án végre befejezettnek tekinthető az ArmA 3, hiszen elérhetővé válik az egyjátékos kampány utolsó epizódja, a The East Wind. A történetben Ben Kerryt irányítjuk, aki egy mezei lövész, aki már Altisban állomásozik a NATO békefenntartó missziójának keretében.

A fejlesztők azt ígérik, hogy "sokkal nagyobb léptékű" küzdelmekben vehetünk rész, mint korábban, ami érthető, hiszen a The East Wind végre lezárja a sztorit és talán a háború is véget ér. A taktikai szabadsággal teli, összfegyvernemi küldetések várnak ránk.

A DLC egyébként három új járművet is tartalmaz: az A-164 Wipeout együléses repülőgépet (ez az A-10 utódja), a To-199 Neophront, illetve az aknabiztos 6x6 Tempest csapatszállító teherautót.

A repülést egyébként a Fixed-Wing című showcase-küldetésben gyakorolhatjuk be a 270 négyzetkilométeres Altisen, amely még új látnivalókkal is bővült.

A The East Wind tehát március 20-án érkezik a Steamre egy automatikus frissítéssel.

3.
3.
Juha
Majd én a másik 4 rész kiváncsi lesz kit csuk le
2.
2.
biohazard rex
#1: Így is pontosan vagyok vele én
1.
1.
Cristiano
kár hogy jön pedig lehet ne sok belőle
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...