inFamous: Second Son - íme, az első húsz perc

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 13.
  • Videó
Link másolása
Néhány szerencsés kiválasztott már rátehette a kezét a Sucker Punch közelgő akciójátékára, melynek első húsz perce már fel is került a videómegosztókra. Masszív spoiler, ennek tudatában kattints tovább.

Jó dolog a Share-gomb a DualShock 4-en, ugye? Irigykedünk nagyon arra a pár kiválasztottra, akik már több mint egy héttel a megjelenés előtt nyúzhatják az inFamous: Second Sont. El is húzták előttünk a mézesmadzagot: húsz perc gameplayt és több száz képet kaptunk a Sucker Punch nyitott világú alkotásáról.

Kezdjünk egy hivatalos előzetessel:

Megjelenés március 21-én kizárólag PS4-en.



9.
9.
Tyebeca
Na nézd má' mindenki csak húzza a száját :-D Jó lesz ez
7.
7.
GAMEROD
Lehet hogy jól néz ki, de maga a játékmenet elveszi az élethűséget, ilyen babarózsaszín meg lila színektől pedig hülyét kapok. Persze van akinek ez jön be, de agyzsibbasztó pont 20 perc után.
6.
6.
felegyi
Most így PS tulajként nekem sem vált be az infamous... legalábbis a 2. rész nem fogott meg... talán a látványvilága nem volt az igazi. De ez valami bitangjól néz ki!!!
4.
4.
Ra1D3n
Ahhoz képest, hogy az Infamous 1-2 számomra mekkora egy nagy nulla volt, ez a Second Son egész jónak tűnik. Majd idővel biztos teszek vele egy próbát amint lesz PS4-em.
3.
3.
kristof97
#2: Akkor ne mondom el, hogy 2 hét volt a 2 játék között megjelenésben. :P Egyébként vannak különbségek a 2 játék között. 1: az Infamousben jobb a sztori és sokkal több mindent tudsz csinálni. Egy kiforrottabb játék, mint a Prototype (szeretem mindkettőt). Szóval ne Prototype jobb grafikával légyszíves, mert ha úgy vesszük egyik sem copy. A másik elkülönülés az a brutalitás megjelenítése és a nehézség. A Prot. az sokkal véresebb (értelemszerű) de könnyű, ha már kimaxoltad a hőst, míg az Infamous az egy fullos hőssel is megizzasztó volt, mert vannak benne kemény ellenfelek, akik sokat sebeznek.
2.
2.
imchristailor
#1: Csak, hogy ne ugorjatok nekem, nem tudom melyik volt előbb nem is érdekel, csak úgy értettem, hogy azt már totál kitoltam és nem látok különbséget.
1.
1.
imchristailor
Nekem ez akkor is prototype királyabb grafikával és mivel azt már halálra untam, ezért ez is kimarad. :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...