Így fest majd az új windowsos Kinect

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 28.
  • Képek
Link másolása
Természetesen az Xbox One Kinectjéből is érkezik majd egy PC-s változat, és bár a pontos megjelenési dátumát és az árcéduláját még homály fedi, képeket már tudunk mutatni róla.

Nem meglepő módon a Kinect for Windows új változata szinte egy az egyben megegyezik az Xbox One-nal együtt érkező kamerával - valószínűleg nemcsak külsőre, hanem tudásra is. Most két képet tudunk mutatni a kütyüről, igaz, ezek sajnos nem nagyíthatók, mert a Microsoft nem érezte szükségét annak, hogy 503x283 pixelnél nagyobb felbontású fotókat tegyen közzé.

Az alábbi képen maga a kamera látható: a tetején lévő "Xbox" feliratot és logót "Kinectre" cserélték, és az előlapon lévő, jelzőfényként is szolgáló logó is eltűnt.

Itt pedig minden mást is megnézhetünk magunknak: a felső elosztóba csatlakozik a Kinect, az USB 3.0-s kábel és a kamera tápegysége, alább pedig maga a tápegység terpeszkedik.

Noha PC-re nem volt túl sok kinectes játék, a Microsoft nem is játékos kiegészítőként pozicionálta a számítógépes kamerát, inkább kutatók és feltalálók vették hasznát. Nagyon kíváncsi vagyok már, mit hoznak ki az új Kinectből!

15.
15.
#8: Tisztelt zuzu-pets nem, tom mikor fostak ide az ufok, de ha vegig nezed az utobbi egy ev hireit es olvasol a sorok kozt akkor bizony rajohetsz, hogy igazam lesz.
Nem lesz kovetkezo xbox arrol tegyel le. Kb addig fogod elvezni az aldasait amig visszafolyik belole nemi penz aztan bezar a bazar.

#11:
Pizza74:
Pontosan megpedig a szemelyedben.
Velemenyed sincs a cikkel kapcsolatban te kis 12 eves taknyosszaju nyomorult :D
14.
14.
kristof97
#7: Játék nem, de ha animátor vagy akkor nagyon jó dolgokat lehet csinálni könnyen. Bár, már ezzel is több értelme van mint ahogy az Xbox-nál használod (na jó, a skype-olás az tényleg zseniális). :P
11.
11.
Pizza74
#2: Kemuriano, kihívód akadt: likvidál gyula #2
10.
10.
supair
9.
9.
supair
#6: Gonosz,tűzokádó rókák után. :-)
8.
8.
zozo76hun
#2: legaabb baromsagokat ne irogassal mar
7.
7.
Grabowsky30+
Van bármi is a kinecthez pc-re?
6.
6.
Fooxfire
"kutatók vették hasznát"
Na de ki után kutatnak ?
5.
5.
Sun9us
#3: NSA-nél pedig rögtön 200-an felmondanak. Ugyanis nincs az a pénz.......
3.
3.
Sun9us
Na jöhetnek a japán pornó játékok........ :|
2.
2.
Vegre rajottek nem azokat kel szivatni akik eltartjak oket, meg konzol reszleget.
Szepen kivezetik a boxot mint opciot ahogy latom.
1.
1.
Cristiano
nem is tünik annyira rossznak de lesz aki fogja majd használni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...