Traileren a Stronghold Crusader 2

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 30.
  • Videó
Link másolása
A második világháborús stratégiai játékoknál már csak a középkori várostromlós stratégiákat szeretjük jobban, a Stronghold Crusader 2 pedig éppen ebben a műfajban indul harcba idén nyáron.

Az EGX Rezzed apropóján kiadott előzetes az online skirmish módból ad némi ízelítőt, amit legfeljebb nyolcan játszhatnak majd együtt, illetve egymás ellen, de bemutatkozik Szaladin is, aki kulcsszereplő lesz a Stronghold Crusader 2 két kampányának egyikében.

16.
16.
N!ghtmare
A nép Crusader 2-t követelt és most meghallgatták imáinkat. Nincs azzal gond, hogy ragaszkodtak az előd grafikájához, stílusához, viszont az animációkat, a fizikát, a mozgást, az AI-t továbbfejleszthették volna. Szemmel láthatóan ez nem történt meg, a kevés új egységről nem is beszélve.
Sajnos ők minden téren megrekedtek a 2000-es évek környékén, kár értük, nagyon szerettem akkoriban a Strongholdot és a Crusadert. (a többi részemről hulladék)
15.
15.
Quent1n
Ez valami vicc? de komolyan.. :D Ezért egy fillért nem adnék (félreértések elkerülése végett le se tölteném). Azért 2014-be legalább egy Age of Empires 3 szintjét üsse már meg grafikailag. De még design-ba is rémisztően gyenge, komolyan vicc. Nem kell egy stratégia játéknak technikai úttörőnek lennie de akkor legalább legyen művészi alkotás aminek "szaga" van. Persze a várépítés még mindig jó dolog de azért ez már kicsit pofátlanság így.
14.
14.
giga321
13.
13.
Necreon
Ez pixelre ugyanaz mint az első, csak magasabb felbontáson. Remélem nem gondolták komolyan hogy ezt 4.99 fölött árulják.
12.
12.
Simonus18
Nem értem egyszerűen a készítőket ... nagyon erőltetett már ez a 3D-s világ számukra, nem tudnak megbirkózni a megújuló standard elvárásokkal, főleg úgy, hogy tisztán ugyanaz a mechanika maradt meg a játékmenetben (2001 óta nem változott, csak bővült). Legalább akkor a régi részekben fennmaradt 2D-s rendszert írnák át a 3D megfelelőjébe, de nem, egyszerűen vagy vakok, vagy tényleg nem rendelkeznek nagy igénnyel.
11.
11.
levantine
Szerintem ugyanolyan semmilyen lesz, mint az összes eddigi rész a Crusader után. 3D-ben totál elcseszték a játékot, és ahogy elnézem, még mindig ugyanazt viszik tovább. De már kezdem érteni a fejlesztők logikáját, valahogy így képzelem el: "Kétszer-háromszor belebuktunk ugyanabba, hát adjuk ki megint, csak most egy népszerű cím alatt, hátha most menni fog."
10.
10.
cagiva1019
Oszinten szolva a Crusaderrel nagyon sokat jatszottam ez volt az elso jatekom szamitogepre.
Azthiszem elmondhatom stronghold 1 es crusaderen nottem fel.
De miutan megjelent a Stronghold 2 ugy ereztem hogy ez mar nem az igazi. (Pedig hogy vartam)
Aztan ahogy jelentek meg az ujj reszek egyre rosszabbnak tunt mignem elerte a fos kategoriat nalam.
Ezt a trailert latva inkabb csak sirni tudok.
Most komolyan mi ez a grafika? Vissza mentunk 2006 ba?
Ugyan az a motor megy alatta mint a stronghold 2 on csak par epuletet meg tajat atszineztek
Sajnost ez ugyan olyan pofara eses lesz mint az osszes tobbi.
Pedig olyan nagyot tudna alkotni a Firefly ha a regi 2d-s Crusadert megdobna multiplayer moddal par extraval plusz ingyenes lenne mikrotranzakciokkal. Akkorat utne
9.
9.
ArrowCross
De régóta várok egy normális fojtatásra!
8.
8.
Angelwing
nagy kedvenc ez a várépítős stratégia,várós nagyon :)
7.
7.
sanada
Attól félek ezt is elkúrrintják, mint a kettőt és a hármat. Pedig annyira egyszerű lenne a recept. Venni ként a sima Crusader játék mechanikáját, feldobni új elemekkel, ugyan olyan kamera állásokat alkalmazni, grafikát felturbózni és olyan jó lenne, hogy ááhhhh.
6.
6.
Cristiano
hmm nem is annyira rossz:_)
5.
5.
Shannaro
Én szerettem a Strongholdot és a S:Crusadert is, de ez a videó nem keltette fel az érdeklődésemet.
3.
3.
Qmi05
Sokkal boldogabb lennék, ha nem nyúltak volna a grafikához, max. a mozgásokhoz meg körülforgatható nézethez és kb. nekem ez fan-ként bőven elég is lenne.
1.
1.
NoRush
Visszakerültünk 2002-be? Hogy néz már ez ki?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...