Phil Spencer az új Xbox-főnök

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 31.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Phil Spencer lesz az új Xbox-főnök, megörökli Marc Whitten pozícióját és új feladatokat is kap. Ígérete szerint "hihetetlen fejezet" kezdődik az Xbox életében, és az E3-ig sok érdekességet hallunk majd.

Phil Spencer eddig a Microsoft Studiost vezette, most a teljes Xbox márkát ő felügyeli majd: alá tartozik minden, ami Xboxszal vagy Xbox Live-val kapcsolatos, illetve ő dirigálja az Xbox Video, az Xbox Music és a Microsoft Studios csapatokat is.

Ez azt jelenti, hogy nemcsak a távozó Marc Whitten helyét veszi át, de új feladatokat is kap, hogy Don Mattrick távozása után először az Xbox márka újra egy vezető kezében legyen.

Spencer hat hónappal az Xbox One rajtja után veszi át a stafétabotot: "Az elmúlt év hatalmas tapasztalatot jelentett számomra és a teljes Xbox-csapat számára is. Visszajelzéseket kaptunk, jobbá tettük a termékeinket, fókuszt váltottunk, és arra koncentráltunk, ami a legfontosabb, a fogyasztónkra."

"Az a küldetésünk, hogy világszínvonalú csapatot építsünk, keményen dolgozzunk, hogy megfeleljünk a szenvedélyes rajongótáborunk magas elvárásainak, hogy a legjobb játékokat és szórakoztató tartalmat készítsük el, és vezessük a technológiai innovációt. Ez a fókusz és küldetés lesz az alapja annak, ahogy vezetem majd az Xbox-csapatot."

"Az E3-hoz közeledve többet is megtudhattok majd, hiszen az Xbox egy hihetetlen fejezetéhez érkeztünk, már alig várom az elkövetkezendő napokat és éveket. Jó móka lesz!"

7.
7.
kopic
#6: Ez a nap híre ! Örülök, hogy nem az az Elop nevezetű faszfej lett végül. Ez a Spencer gyerek nagyon szimpatikus nekem, szerintem vele csak jól járhatunk.

#6: Jól beszélsz Yami.
6.
6.
Yami
Végre egy olyan ember a volánnál, aki érti is amit csinál.
Phil Spencer mindig is a szívén viselte az Xbox sorsát, és nem csak azért mert a fizetési csekke múlott rajta.
4.
4.
watto
#2: De, igen !

Hülyegyerek.
2.
2.
Cristiano
Phil Spencer Bud Spencer nem tesvérek vagy név rokonok:D?
1.
1.
Norbiii
Phil Spencer-ről Bud Spencer jutott az eszembe ( milyen jó lenne X főnöknek, ha valamit nem jól csinálnak az Urak, akkor elcsattanna egy-két saller), Don Mattrick-ről meg Don Matteo jutott eszembe. Bocsánat az elkalandozásért.
Témához szólva: Sok sikert az Úrnak, és a cégnek is a legjobbakat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...