Elérhető a S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha

Hosszúra nyúlt várakozás után a Dezowave Group végre elérhetővé tette a S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alphát, amely 2007-ben megjelent Shadow of Chernobyl önállóan futtatható, teljes konverziós módja. Újra ellátogathatunk a Zónába.

Habár a S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha alapjában véve egy rajongói mod, mégis önálló játékkal van dolgunk, amit tehetséges magyarok készítettek el. Amikor a GSC Game World 2002-ben bemutatta az első S.T.A.L.K.E.R.-t Oblivion Lost alcímmel, sokkal többet ígértek annál, mint ami végül, a 2007-ben megjelent Shadow of Chernobylben megvalósult. Ezért született meg a Lost Alpha.


A Dezowave csapatának kezében nem vesztek el az eredeti tervek: hatalmas, valóban nyitott világ áll rendelkezésünkre a Lost Alphában, új sztoriszál, fegyverek, anomáliák és szörnyek várnak ránk a Zónában. A S.T.A.L.K.E.R. gyakorlatilag most készült el, a GSC is olyannak képzelte el, mint amilyennek a Lost Alphában láthatjuk.


Az alkotáshoz nem kell az alapjáték, önmagában is futtatható. A klienst a ModDB oldaláról tudjátok letölteni, vagy erről a linkről villámgyorsan.

37 komment - szólj hozzá!