Így forog a Warcraft-film

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 28.
  • Teaser
Link másolása
Nem mutat túl sokat, de teaserként mindenképpen érdekes az a fotó, ami az Empire magazinban látott napvilágot, és ami az éppen forgatás alatt álló Warcraft-film kulisszái mögé enged betekintést.

Az Empire magazinban került bemutatásra az alábbi fotó, amin a Warcraft-filmet rendező Duncan Jones látható munka közben: az előtte lévő monitorokon még két képkockát is elcsíphetünk a várva-várt adaptációból, amik egy, a stormwindi trónteremben játszódó jelenetet örökítenek meg.

A Warcraft-film 2016 márciusában kerül a mozikba; noha eredetileg 2015. december 18-án lett volna a premier, miután a Star Wars következő epizódja is aznap mutatkozik be, a Blizzard eltolta azt.

12.
12.
MadDragon
Azt hiszem a "jedik" az orkokat alakítják. Majd később rájuk kerül a zöld bőr meg minden.
11.
11.
bitbandita
A szokásos nagymenő szakértők megérkeztek, akik egyetlen fél levelezőlapnyi jpegen látható lefényképezett monitorképből megmondják a tutit, lenne még egy kép még a sztori is meglenne, és azt is vágnák, hogy mekkora fos/királyság lesz... Jedi, mi? Ennyi erővel a bal oldalon ácsorgó páncélos meg vesterosi palotaőr, csak a hétvégi eltávján úgy berúgott, hogy King's Landing helyett véletlenül Stormwindbe ment, de ha már ott van haknizik egy kicsit, végül is egy jedi mellett föl se fog tűnni, csak aztán Tywinnél nehogy kihúzza a gyufát...
10.
10.
K2 The Highest
#9: Attól még gyerekes és idióta dolog minden hírnél beböfögni, hogy XYZ felhasználó mit írna. Foglalkozzon magával és, akkor talán megbékél.
9.
9.
Ra1D3n
#8: Most nem Dante2012-t akarom védeni, de Cristisiano A.K.A. Kemurinál sötétebb és retardáltabb egyén nem szennyezte még gameroldalak kommentszekcióját. Tipikus példája annak, hogy ma már bárki tud internetezni, legyen az akármennyire hülye vagy öreg.
8.
8.
Cipo3
Szerintem is Jedi. Dante2012 meg szánalmas értelmeset írni nem tud csak belekötni valakibe.
7.
7.
Szelenas
a falak sw keepnek néznek ki, de ez tényleg jedi ruha
5.
5.
Simonus18
#2: Jól tették, én most olvastam róla először...
2.
2.
cagiva1019
Meg jo hogy kipostoltatok ezt a hirt is. Kb mar vagy 2-3 hetes
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...