Sniper Elite 3 - a tankok sincsenek biztonságban

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 30.
  • Videó
Link másolása
A Rebellion mesterlövészes alkotásának legújabb fejlesztői naplójából kiderül, hogy a főszereplőnk miként likvidálhatja a harcmező legfélelmetesebb páncélosait. Tigris ide vagy oda, egyetlen lövéssel ártalmatlanná tehetjük.

Ahogy az már megszokott dolog, látványos belassított lövésekkel semlegesíthetjük a tankokat a Sniper Elite következő részében is, ami az afrikai hadszíntéren játszódik.


Kilőhetjük a páncélosok motorját vagy üzemanyag tartályát hatalmas robbanást idézve elő, vagy kipécézhetjük magunknak a járművek személyzetét is. Sikeres találat esetén a killcam brutális, mint mindig: láthatjuk, hogy a golyó miként roncsolja a derék baka szöveteit.

A tankok lemodellezése végett a stáb ellátogatott a brit Bovington Museumba is.

A Sniper Elite 3 június 27-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

10.
10.
Giggsy
#9: Én sem akartam véresen komolyan venni, de engem az ilyenek rettenetesen felbosszantottak. Pontosan azt a részét vették el a játéknak, amit élvezni kellett volna.
Kikucskálok egy tank mögül, és látom, hogy az észrevétel jelző kúszik fölfelé és fogalmam sincs miért. Az a katona nem erre néz, az nem erre néz, amaz sem erre néz, mesterlövészek egyik tetőn sincsenek, akkor mi a tosz van? Hát kiderül, hogy a tér túlsó felén áll egy katona az előtt, aki nekem hátat fordít, és annak ellenére, hogy van köztünk egy ember, aki közvetlenül előtte blokkolja a látás nagy részét, 150 méter, villanyoszlopok, szökőkút, egy tank romjai, amik árnyékot adnak nekem az amúgy tűző napsütésben és amúgy is kábé csak a testem fele látszik ki mögüle, MEGLÁT. Áh!
9.
9.
izolee69
#8: Valószínűleg én fele annyira se vettem komolyan ezt a játékot, mint te, azért nem zavartak ezek a dolgok, Szorakoztatott pár óráig, ennyi, pont. :-)
8.
8.
Giggsy
#3: Hát nem tudom. Mikor a házak közt egyetlen lövés után, amelyet fél másodperccel később robbanás követ, mindenki PONTOSAN tudja, hogy hol vagy, azért kicsit illúzióromboló. Az is, hogy nem egy pályán a napon álló ellenfelek még az előtt észrevesznek téged az árnyékban kétszáz méterről, hogy neked egyáltalán esélyed lenne kivenni őket. Vagy mikor bemész egy házba, aminek a tetejéről négy ruszki mesterlövészt lőttél le, és szemben találod magad egy hadosztálynyi NÉMETTEL. Vagy mikor hangos mészárlást rendezel az utcán, és utána belépsz az egyik házba, ahol a bentiek mit sem sejtenek az egészről. Vagy mikor normál tempóban sétálsz egy épületben, és közben bombázzák a várost, de az épület előtt álló katonák HALLJÁK a lépteidet. Vagy mikor végig lopakodod az egész küldetést, senkit sem nyírsz ki, a végjáték mégis abból áll, hogy scriptelve felfedeznek, és nyolcvanszoros túlerőn kell keresztülverekednek magad...
És ezek még csak azok, amik most így durván két évvel a végigjátszás után beugrottak.
7.
7.
Morzsi1
#6: Köszi az ajánlatot, de sajnos/szerencsére box-os vagyok. Sajnos, mert így nem tudok veletek játszani, és szerencsére, mert azért box-on is lehet jókat játszani.
6.
6.
atesz89
Én is nyomtam az első és a 2.at is mindegyik egy jó magyar társasággal és úgy néz ki nyomjuk tovább a 3-mat is. Ebben lesz fejlődési rendszer és másik környezet amitől már jobban tetszik mint a 2. Nagyon sok ötletet amit mi rajongók felvetettünk nekik belerakták a játék, visszakerült a gyógyszercsomag nincs végre öngyógyuló szuperkatona, kistérképet is raktak be és az xp-t is a rajongók kérték. Várom már . Morzsi te PC-n játszol? Jöhetnél hozzánk játszani MO egyetlen magyar sniper csapatába.
5.
5.
Morzsi1
Nekem tetszett az első, meg a második is. És ez is jó lesz remélem. Tetszett a hangulata, a színvilága, jók a zenék, nem is olyan vacak rövid, mint sok más. A DLC-k is tetszettek, tehát ezt is megvesszük. Akinek meg nem jön be, hát ne vegye. Titanfall kimaradt, az árát elköltöm erre. Meg talán váccsdogsz. De azt még kivárom.
4.
4.
Cristiano
bizok benne hogy v2-nél jobb lesz
3.
3.
izolee69
#2: Azért nem volt olyan rossz a v2 (legalábbis az alapjáték... én a zombis vadhajtásokkal voltam úgy, hogy inkább el se készültek volna).

2.
2.
Giggsy
Remélem jobb lesz, mint a v2, mert az egy jó nagy rakás fostalicska lett. Annyi hülyeséget, mint abban volt, a Sniper Ghost Warriornak két rész alatt sem sikerült összehoznia.
1.
1.
Ecneb
Örülök, hogy ezt is részletesen megcsinálják, 2-ben sajnáltam, hogy nincs ilyen lehetőség, de kárpótolt, amikor az emberkéken ment keresztül a golyó!
Várom már nagyon!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...