Interaktív könyv a Star Wars-filmek alapján

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Bő másfél év múlva kerül mozikba a hetedik Star Wars-film, a Disney és a Lucasfilm pedig már elkezdte felkészíteni rá a közönséget: interaktív könyvekkel lehet majd ismételni a folytatásig.

A Star Wars Journeys-sorozat bevallottan a fiatalabbaknak szól: ők azok, akik még nem láthatták a Star Wars-filmeket, és ők azok, akik a Disney és a Lucasfilm reményei szerint könnyebben tudnak majd pótolni ezekkel az interaktív könyvekkel.

A sorozaton állítólag a Lucasfilm felvásárlása óta dolgoznak a készítők, az első, a Star Wars Journeys: The Phantom Menace már le is tölthető iOS-re - a maradék öt epizódot folyamatosan adagolják majd a hetedik film 2015. december 18-i premierjéig.

A 7 dolláros interaktív könyvekben egyenként 20 végigjátszható jelenet található, ezen felül mindegyiknek van egy saját minijátéka: az első epizódban fogathajtást kapunk, amihez a történet előrehaladásával gyűjthetjük a különböző kiegészítőket. Ezen felül egy raklapnyi háttérinfóról is olvashatnak az app megvásárlói, ezek a filmbeli karakterekről és helyszínekről árulnak el plusz infókat.

A hetedik mozifilm színészgárdájáról egyébként épp a napokban hullt le a lepel.

16.
16.
csongor1996
Könyv? Öhm, lehet én vagyok lemaradva, de az ilyen mióta könyv?
7.
7.
RetecH
Lehet, hogy tök hülye vagyok, de ennek még is mi a franc értelme van? Ha valaki esetleg azok közé a kevesek közé tartozik, aki nem látta az összes SW-t, akkor miért ilyen "interaktív könyvből" akarná megtudni a történetet és a háttérinfókat? Sokkal egyszerűbb megnézni a filmeket és akkor talán teljes értékű élményt kap. Háttérinfóknak meg... hahó! itt van az internet!
5.
5.
markoci555
aAkor rákattoltam, nem erre számítottam. Mi ez a f0stalicska?????
4.
4.
Chrysh
Nyúzzák és nyúzzák a rókabőrt a Star Wats-ról, de egy épkézláb ötlet kitalálása és finanszírozása még mindig atomfizika :D
2.
2.
Sun9us
Insert#fáradt_sóhaj#
1.
1.
Cristiano
de géii már ez játék jézusom:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...