Először mozog a Sunset Overdrive

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 8.
  • Videó
Link másolása
Az Insomniac végre megmutatta a nagyvilágnak az Xbox One-exkluzív Sunset Overdrive-ot, a játékról nemcsak egy raklapnyi részlet, de egy csomó screenshot és egy négyperces gameplay videó is érkezett.

A külföldi sajtó végre belenézhetett a tavalyi E3-on bemutatott Sunset Overdrive-ba, ezzel párhuzamosan befutottak az első komolyabb látnivalók is az Insomniac Xbox-exkluzív játékáról.

Az Edge magazin szerint a Sunset Overdrive olyan, mintha a "Crazy Taxi kék egét és punk rockját, a Jet Set Radio sebességét és stílusát, a Tony Hawk's Project 8 begördeszkázható városát és az Insomniac tűzerejét" kereszteznék.

A Sunset Overdrive ugyanis egy open world játék lesz, a helyszínül szolgáló várost kötetlenül bejárhatjuk és ugrándozhatjuk majd, de szó szerint: hősünk mozgáskultúrája viszonylag változatos, tud a falon futni, csúszni, mászni, miközben hülyébbnél hülyébb fegyverekkel (például teddy mackós gránátvetővel) lőhet a mutánsokra.


Merthogy a történet szerint a gonosz Fizzco vállalat mindenkit megitat az ő Overcharge Delirium XT nevű energiaitalával Sunset Cityben, ami rusnya mutánszombivá változtat mindenkit. Mi azon kevesek közé tartozunk, akik tisztán maradnak, ránk hárul az a nemes feladat is, hogy keresztül lőjük magunkat az ellenfeleken, és pontot tegyünk ennek az egész őrületnek a végére. A Sunset Overdrive bevallottan a belemenős, pörgős akcióra épít, itt nem jár plusz pont azért, ha fedezékbe bújsz.

Az Insomniac természetesen az E3-ra is kihozza a játékot, ott remélhetőleg a megjelenésről is hallunk valamit.

16.
16.
Hunszi
Egy az egyben Dead Rising 3...csak épp egy kis humorral fűszerezve, de ettől eltekintve csak eszetlen hentelés...
15.
15.
bcrics
14.
14.
p3ti
Érdekes a koncept, nekem eddig tetszik. Kicsit hasonlít más játékokra...de attól még lehet jó
13.
13.
#5: Nem nagy árulás ezzel a játékkal...mi ez most komolyan? :-D Szerintem ez gáz, tök uncsinak néz ki, bár tudom velem is baj van ilyen téren, mert ezek engem nem hoznak lázba, se a Saints Row, se az Infamous meg ezek, én nem akarok összevissza csúszkálni a póznákon, szerintem nem izgi egyáltalán, bocs.
12.
12.
guitarlord
Egy jó sztorival még jó lehet, de anélkül így ránézésre semmi egetrengetően vonzó nincs benne.....
11.
11.
norbio
#10 +1
10.
10.
KeXxX
A hülye fegyverekről először a Ratchet and Clank jutott az eszembe, a kötélen való csúszkálásról pedig az inFamous. Lehet, hogy csak én látom így, de ilyen formában baromi unalmas lesz.
9.
9.
Mortician
#8: Látom nehéz megérteni a független szó jelentését.
8.
8.
JackBauer
#7: Attól még átpártolt.
7.
7.
Mortician
#5: Még jó, hogy az Insomniac független csapat...
6.
6.
kastorhun
#5: Végre jó döntést hoztak, így látok jövőt a csapatban.
5.
5.
Az Insomniac átpártolt a mikrofoshoz?
Mocsok áruló banda! :fist:
4.
4.
kastorhun
#3: Majd megtudjuk az e3-on hogy melyik játék lesz töltelék.
3.
3.
DON GONDOCS
Komolyan mondom talán ez lesz az egyik legjobb játék Xonera. Najó DR3 és Ryse Forza is elég jónak tűnik a többimeg hát csak olyan töltelék.
2.
2.
mr_rich
#1: Nekem is a Saints Row jutott egyből eszembe, sajnálom, hogy nem vagyok xbox párti és kimarad ez a cím nálam, de örömmel fogom elolvasni a teszteket és beszámolókat. Jó lenne évente megjelenne valami hasonló őrült játék ( nem Saints Row), el tudnék velük szórakozni.
1.
1.
kopic
Ez nekem kell! Most !:O Eszméletlenül hangulatosnak néz ki eddig ! Az ilyen játékokat nagyon csipázom. A Saints Row, meg a Dead Rising ugrott be a videó nézése közben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...