Hivatalosan is jön Xbox One-ra a Diablo III

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 12.
  • Hír
Link másolása
Bekövetkezett az, amire egy kisebb összeget is feltettünk volna. Nevezetesen, a Blizzard formálisan is bejelentette a Diablo III: Ultimate Evil Editiont Xbox One-ra. A PS4-es verzió léte a kezdetektől fogva sem volt kérdéses.

Cseles egy népség a Blizzard Entertainment. Amikor a Diablo III: Ultimate Evil Editiont tavaly novemberben bejelentették, még úgy tudtuk, hogy az alapjátékot és Reapers of Souls kiegészítőt tartalmazó next-gen csomag csak PS3-ra és PS4-re érkezik. Később a fejlesztők is utaltak rá, hogy az Xbox-tulajok sem maradnak le a jóról, de a hivatalos bejelentésre a mai napig kellett várnunk.

Tessék, itt van! A Diablo III: Ultimate Evil Edition augusztusban landol az előző és az új generáció masináin. Ha már megvan a játék PS3-as vagy Xbox 360-as verziója, akkor a mentéseidet átviheted a feljavított grafikával rendelkező verzióba, amely támogatja a négyfős kooperatív módot is.

Az Ultimate Evil Editionben találunk egy Apprentice nevű játékmódot, amely akkor jön jól, amikor egy alacsony szintű játékos nyomulni szeretne más, magasabb szintű partnerekkel a kooperatív módban. Ez pedig annyit jelent, hogy az újoncok egy ideig erősebb képességeket kapnak.

Egy másik extra fícsör, hogy immáron meghatározott kincseket és tárgyakat küldhetünk ajándékba más játékosoknak levélként.

A Diablo III: Ultimate Evil Edition egészen pontosan augusztus 19-én jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra 39,99 dollárért, valamint Xbox One-ra és PS4-re 59,99 dollárért.

38.
38.
Ecneb
#37: Teljesen egyet értek, normálisan is lehetne kezelni egy ilyen helyzetet, viszont nem ez az első, hogy 5 oldalon keresztül komment halmazokat csinál.
37.
37.
muerte80
#33: Értem, hogy kihoznak a sodrodból, mindenkivel előfordul, de ilyenkor dobj neki egy privát üzenetet, ott aztán elküldöd a h. fa**ra.
Vagy még jobb, ha okosan reagálsz a dologra.
Egy fórumos hsz-en minek felcseszni magad? Teljesen felesleges.
36.
36.
muerte80
#32: Én nem olvastam vissza a topic - ot, csak az a hsz volt ami legelőször szembe ötlött attól függetlenül, hogy ki írta.
Szvsz nem azt kell moderálni aki kezdi, hanem mindenkit aki megüt egy szintet, attól függetlenül, hogy hol lép be a játékba.
35.
35.
Ecneb
#32: Azt azért remélem látod, hogy ez az oldal csak az ő kommentjeivel van tele.
34.
34.
Trapyd
#22: Mindamellett elolvastam minden bejegyzést és hozzászólást, ami a játékról szól, többek közt a tiéd is. Ha hiszed, ha nem tiszteletben tartom, amit írtál. Van amiben egyetértek, de többségében nem és van más a játékban, ami nem tetszik és amit senki sem említett.
33.
33.
Trapyd
#32: Mindettől független nem szabadna, úgy reagálnom, ahogy tettem, de alkalmanként engem is ki lehet hozni a sodromból.
32.
32.
FrankBlack
#31: +1 Na igen... Én sem értem miért Trapyd a troll, amikor nem ő kezdte...
31.
31.
Trapyd
#29: Egy dolog még. Ha a 15ös kommenttet, helyénvalónak látjátok, én magam kérem a profilom törlését az oldalról.
30.
30.
Trapyd
#28: Látom te is értelmes vagy.
29.
29.
Trapyd
#23: Még valami. Kedves adminok, ha törölni akarjátok a hozzászólásaim, esetleg kitiltásra kerül a sor nyugodtan vegyétek szemügyre a 15ös kommentet. Köszönettel.
28.
28.
Ecneb
#23: Nem fogják, legalábbis nem most. Észrevettem, hogy 2 havonta nagytakarítást végeznek, utána szünet. Szóval dont feed him, úgysem áll le, amint látod :/
27.
27.
Trapyd
#23: Ja és ha nem tetszik, akkor nyugodtan írj az adminoknak privátot. Venni fogják.
26.
26.
Trapyd
#23: Tudod mit erre már nem is mondok semmit.
25.
25.
Trapyd
#22: Túl nagy a pofád.
23.
23.
muerte80
Kedves Adminok! Az ilyen traypad szerű trollokat tessék már moderálni, esetleg bannolni a fórumról!

Köszönöm.
22.
22.
p3ti
#21: "Ilyen "beszólásoknál" nem tudom eldönteni hogy az életkorod a 35, vagy az IQ -d"

Köszönöm hogy akaratlanul is válaszoltál a kérdésemre. Innentől számomra érdektelen ez a "beszélgetés"
21.
21.
Trapyd
#18: Túl nagy a pofád.
20.
20.
Trapyd
#18: "De ettől nem kell feltartanod a Blizzard zászlót, és az önjelölt védőügyvéd kamaránál sem kell jelentkezned"
Továbbá Azt is írd le, hogy ezt hol tettem. Idézd! Gyerünk.
19.
19.
Trapyd
#18: "Az hogy valamit használsz és nem tudsz róla elfogulatlan véleményt alkotni"
Írd le, hogy hol tettem én ezt!
18.
18.
p3ti
#17: Ilyen "beszólásoknál" nem tudom eldönteni hogy az életkorod a 35, vagy az IQ -d. Az hogy valamit használsz és nem tudsz róla elfogulatlan véleményt alkotni, az legyen a te problémád. De ettől nem kell feltartanod a Blizzard zászlót, és az önjelölt védőügyvéd kamaránál sem kell jelentkezned - próbáljunk kinőni ebből a korból.
17.
17.
Trapyd
#15: Túl nagy a pofád.
16.
16.
daenath
Meg jo hogy X-re is jon, alig varom mikor jelentik be hogy mosogepre is megjelenik a Diablo 3 Ultimate Wash edition.
15.
15.
p3ti
#7: Mint ahogyan attól sem hogy neked tetszik. Ha te kedveled játsz vele, egészségedre. De legalább enged meg magadnak hogy objektív véleményt alkotsz valamiről, és nem tátott szájjal nyomogatod a gombokat
14.
14.
eyeball
szoval ugyanazt a jatekot 2x kell megvennem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...