Kooperatív móddal bővül a Killzone: Shadow Fall

Júniusban érkezik a Killzone: Shadow Fall legújabb DLC-je, az Intercept, amely négyfős kooperatív móddal bővíti az online lehetőségeinket. A bővítmény egyébként önállóan futtatható változatban is letölthető lesz.

Nincs megállás Killzone-fronton, a Guerrilla Games bejelentette, hogy június folyamán újra kibővül a Shadow Fall. Az Intercept DLC-ben (vagy standalone játékban) a négyfős kooperatív mód debütál, alapból négy arénaszerű helyszín vár ránk, amiket a single kampány ihletett.

Ha rendelkezel season pass-szel, nem kell extra költségre számítanod, máskülönben a szokásos összegért teheted magadévá.

Akkor sincs baj, ha nem rendelkezel az alapjátékkal, az Intercept önállóan futtatható verzióban is megjelenik ebben az évben.


Egy elit VSA-csapatot irányítunk a csomagban, négy eltérő kaszt áll a rendelkezésünkre, az Assault, a Marksman, a Medic és a Tactician. A Helghast folyamatosan ostromolja a bázisunkat, pontokat gyűjthetünk és különféle képességeket használhatunk. Ha húzós a helyzet, légicsapást kérhetünk, illetve jetpackkel is fel leszünk szerelve.


További részletek a hivatalos PlayStation Blogon.

8 komment - szólj hozzá!