Jövő héten jön a Worms Battlegrounds

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 20.
  • Megjelenés
Link másolása
A Worms Battlegrounds még februárban mutatkozott be, a Team 17 viszont azóta nem is nagyon beszélt az újgenerációs konzolokra készülő játékról, csak a minap nyitotta meg az infócsapot.

Május 30-án érkezik a Worms Battlegrounds, a játék letölthető formában jelenik majd meg PS4-re és Xbox One-ra, de a Team 17 szerint bizonyos üzletekben dobozos kiadásban is beszerezhető lesz.

Bár az új Wormst már februárban bejelentették, az első részletekkel az utolsó pillanatig vártak a fejlesztők: az első trailer tanúsága szerint a játékmenet követi a legutóbbi Worms-epizódok által kikövezett utat, lesz négyfős, online és helyben is játszható multi, meg persze 65 fegyver, amiből 10 darab új.

Ezeken túl inkább csap apró feature-ökre lehet számítani: az Xbox One-os kiadás - ami az egyik első cím lesz a Microsoft ID@Xbox kezdeményezésében - például kap majd SmartGlass-alkalmazást, míg a PS4-es verzióban a DualShock 4 kontroller touchpadjén keresztül indíthatjuk a támadásainkat, és a kütyü fénysávja is az alapján színeződik, hogy az éppen kiválasztott kukacunk hogy érzi magát.

Értsd: vörös lesz támadás és robbanás közben, kék, ha elmerül a vízben, és zöld, ha megmérgezik.

7.
7.
br1Koo
#6: besírok ezen az emberen :'D
6.
6.
Cristiano
#2: ne fújj próbáld ki és nem lesz fúj
5.
5.
markoci555
#1: Betették a "fizikás" vizet, mást én se tudok mondani :)
4.
4.
br1Koo
#1: gyakorlatilag így van, mert a 3d-s borzadályok után visszatértek, mert hallgattak a rajongókra, itt meg max abban tud jobb lenni, hogy új fegyverek, játékmódok, meg maxra csinosítani a grafikát 2d-n belül.
3.
3.
br1Koo
superbárányt és hálelujaholygrenade-t a népnek!!! Faszaság! :D
1.
1.
DarkLord
Én úgy vagyok ezekkel a Worms-ökkel már, hogy mind ugyanaz, mint xy éve. Anno megvettem a Battle Pack-ot amiben benne van a 2, az Armageddon meg a World Party ez lefedi egy életre a kukacoskodását az embernek, mert azóta se rosszabb se jobb nem lett a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...