Szeptemberben jön az új Gauntlet

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 21.
  • Megjelenés
Link másolása
A Warner Bros. Interactive Entertainment bejelentette, hogy szeptember elején válik letölthetővé a klasszikus Gauntlet rebootolt változata. Az előrendelők még egy ajándék képregényt is kapnak!

A Warner Bros. Interactive Entertainment szeptember 3-án hozza vissza a klasszikus kooperatív dungeon crawler, a Gauntlet rebootolt verzióját - a játék PC-re és Linuxra vásárolható majd meg a Steamen keresztül, 20 dollárt kell fizetni érte.

A Gauntlet már előrendelhető, aki így tesz, kap ajándékba egy digitális képregényt: a Gauntlet: Darkness Calls című füzet a Gauntlet főgonoszának, Moraknak az eredettörténetét meséli majd el, ennek a borítóját láthatjátok feljebb. Az előrendelők ezen kívül játékbeli felszereléseket is szerezhetnek.

A Gauntlet az Arrowhead Game Studiosnál készül, ez a csapat hegesztette a Magickát és a Helldiverst is. A játék célja borzasztó egyszerű: ki kell pucolni a véletlenszerűen generált dungeonöket, ehhez pedig négy kaszt is a rendelkezésünkre fog állni. Az első trailert itt nézhetitek vissza!

3.
3.
B-Shaggy
#1: Közös sem volt az első részéhez....
Mint ahogy a játékok 90%-ához, amihez odakommenteled hogy ilyen meg olyan...
2.
2.
DON GONDOCS
Már kezdtem megörülni hogy kapunk egy ps2 Gauntlet Seven Sorrows-hoz hasonló részt. Na mind1.
1.
1.
Cristiano
hozni fogja első rész színvonalát
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...