Watch Dogs - 25 percen át mozog a multi

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 23.
  • Videó
Link másolása
Nyilván a legnagyobb szentségtörést követjük el most, pár nappal a Watch Dogs megjelenése előtt. A következő, közel félórás kedvcsinálóban betekintést nyerhetünk a nyitott világú cím többjátékos módjába.

Nem sok támpontot kaptunk eddig a Watch Dogs multijáról, ám a következő videó nagyjából bemutatja, hogy mire számíthatunk, ha már unjuk a single kampányt: masszív ámokfutásra Chicago utcáin, egymás ellen versenyezve - ígéretesnek tűnik.


Ráadásként átutazunk a város egyik végéből a másikba:


A Watch Dogs május 27-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

30.
30.
Juha
Én még nem játszottam a WD-al, söt, még a gtav-el sem, de szeretnék majd mindkettövel, ezért kérdem, hogy mi az elmeroggyant lópöcsért kell választani valamelyiket? Ha az egyiket feltelepítem, akkor jön egy ember és összekarcolja a másik lemezeit, vagy mipöcs van?
Inkább örülne mindenki, akinek ez a fajta jön be, hogy nem kell 5-6 évet várni egy hasonló sandboxra.
29.
29.
kristof97
#28: + én sose mondtam, hogy a GTA V tökéletes lenne (mert vannak hibái), csak, hogy kegyetlenül jó játék.
28.
28.
kristof97
#27: 1 vagy 2 ember van aki már játszott vele, és én rájuk gondoltam. A csak videót nézők véleménye az nem releváns. Engem pl. nem zavar, hogy melyik játékról mennyi hír van, szóval nem értem, hogy ez most hogy jött ide. :)
27.
27.
randall13
#26: Észrevehetted, hogy a fikázók 99%-a nem is játszott a játékkal, csak pár gameplay videó alapján kijelentette, hogy szar. Sokak olyan irreális követelményeket állítottak a játékkal szemben, minthogy a PS3-as verzió miért nem olyan szép, mint a PS4-es... Szerintem ez inkább no comment kategória. Ami egy GTA5-nél megbocsájtható bűn, az a WD-nél miért halálos hiba? Idióta fanboyok firkálnak minden baromságot látatlanban csak azért, mert a R* heréje nagyobbat csillant a nyári napsütésben. Bezzeg amikor fél évvel a GTA premierje előtt jött átlagosan napi 2 hír a játékról, az nem volt baj. Én azt mondom, hogy csak a hülye hallgat a hülyékre.
26.
26.
kristof97
#24: Ha te azt tudnád, hogy engem a GTA V-ig kb. semennyire nem érdekelt a GTA, akkor értenéd, hogy miért gondolom ennyire jónak. Az V előtt a IV-el játszottam, de az inkább negatív élmény (nem volt rossz, de egyáltalán nem vonzott be, és voltak idegesítő elemei), a San Andreassal és a Vice Cityvel meg kb. 6-7 évvel ezelőtt játszottam, és akkor is csak a bohóckodás miatt. Ez a játék nekem nagyon tetszett mikor bemutatták, sőt, kb. a mostani lebutított grafikás videókig eléggé vártam, csak most (nem csak a graf miatt) kicsit félek a játéktól, mert a másik WD-os hírnél mondanak annyira nem jó dolgokat is róla.
25.
25.
p3ti
Kicsit nagyon túl van lihegve ez a játék is.
24.
24.
randall13
#23: Le ne szopd a R* stábját.
23.
23.
kristof97
#22: Igen, a WD kihaltabb a GTA V-nél (bocs, ha nehezen volt kivehető az előző írásomból). Legalább is azok alapján, amiket eddig a WDről mutattak a videókban, és amiket láttam én a GTA5ben.
22.
22.
tsulok
#21: Mármint a Watch Dogs kihaltabb mint a GTA V. Én már nem sok jót várok ettől a játéktól...
21.
21.
kristof97
#20: A GTA V-ben azért van néha komoly forgalom (de minimum annyi, mint itt), de itt bőven látótávban spawnol elém az a 2-3 kocsi, ami kevés mint erdőtűzben a vízipisztoly. Mert erre nem lehet azt mondani, hogy nem bír többet a PS4/X1, mert majdhogynem PS3/X360 szintű a graf (csak a fák mozgása, a rendes fű, és a széttörhető raklapok azok amikben jobb). Egy gyönyörű lefelé mutató egyenessel lehet jellemezni a WD grafikáját (sajnos). :P De azért kíváncsi vagyok, hogy a többi elemében, hogy teljesít a játék.
20.
20.
tsulok
#17: Azt írják YouTube leírásban, hogy PS4 gameplay. Nem túl szép, GTA V kb, de mintha kihaltabb is lenne.
19.
19.
kristof97
Na, 11:17 alatt körbeértem San Andreas-on, de ebben csak az van, amikor száguldoztam. A legkisebb hibánál megállítottam a stoppert, és ha megsérült a kocsi, akkor új sportjárgányt spawnoltam le. De rendesen körbemenni csak repülővel/helikopterrel lehet, vagy a vizen motorcsónakkal, de az lassabb.
17.
17.
kristof97
Egyébként remélem, hogy a 2. videó az egy PS3as videó, és nem azért, mert nekem Ps3am van, hanem mert az a grafikai minőség azon a gépen fogadható el csak. Az előttem spawnoló kocsik már az X360/PS3 generáció végén is gázak, de a grafikára még azt mondom, hogy oké, rendben van (előző gépekhez mérve). De ha ez PS4es gameplay volt (a 1080p miatt nem kizárt), akkor ez a játék milyen undorítóan nézhet ki előző generáción? A füves/fás területekkel + a vízzel nincs gond, de ahogy bemész a városba elég csúnya a videó. Azt elismerem, hogy itt van kidolgozott fű, de csak emiatt fel kellett áldozni a többi grafikai tényezőt (a kommentek alapján másnak is feltűnt a grafika)??
16.
16.
sloth
#4: Mert a nintendo- nak nincs pénze, az ubi-nak van. És különben is: Mario Kart 8? 8? 8?!! Az nem csak lerágott csont, hanem egy csont, aminek még a velőjét is kiszívták...
Meg amúgy is komolyabb játék, mint a mario-s ezeréves tingli-tangli....
15.
15.
kristof97
#11: Hogy a picsába autózod át 5 perc alatt San Andreas megyét?? Most direkt kipróbálom Franklinnel egy jó gyors autóval, és stopperezni fogom. Majd írom az időmet (A-A pontba jutás, az autópályán keresztül).
14.
14.
Norbiii
#13: Már akinek. Én nem érzem magam dedósnak, és jobban várom, mint sok más mai sztár címet. Ízlések és pofonok. :)
13.
13.
randall13
#8: A 12 éves unokaöcsém szavait idézve, dedós a játék.
12.
12.
JackBauer
11.
11.
Zombiekiller6
Szerintem teljesen megfelelő a terület nagysága. A GTA V-t is át lehet autózni 5 perc alatt, igaz ott egy kicsit több az autópálya és elég könnyű viszonylag egyenesen menni.
10.
10.
DON GONDOCS
Ezt se a multi miatt fogjuk szeretni. A kampány azért biztos jó lesz.
9.
9.
Norbiii
#7: Szia.

Téged is Isten áldjon testvér, én se Téged! :)
8.
8.
Norbiii
#5: Remélem ez vicc akart lenni. :)
7.
7.
kamgecam
#4: +1
Pedig a Mario Kart 8 nagyot fog ütni!
Elképesztő szép az a játék,talán eddig a legszebb next-gen!!!!
De nem csak emiatt hanem mert már maga a játékmenet nézése is olyan élményt adott mintha hullámvasúton utaznék!

Minden jót Norbi és Isten áldjon Téged! :)
(nem felejtettelek ám el,csak most nincs annyi időm a gép előtt ülni)
6.
6.
Cristiano
5.
5.
randall13
#4: Mario Kart a kicsiknek való, a kicsik viszont nem olvasnak játékmagazinokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...