2015-re csúszik a Steam Controller?

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 28.
  • Csúszás
Link másolása
A Valve egy blogbejegyzésében az olvasható, hogy a Steam Controller jelenleg is tesztelés alatt áll, és bár a kütyüt folyamatosan csiszolgatják, az valószínűleg idén már nem kerülhet boltokba.

A Valve egy blogbejegyzésében az olvasható, hogy idén már valószínűleg nem lesz kapható a Steam Controller, jóllehet a cég eredetileg 2014-es premiert tervezett.

"Jelenleg vezeték nélküli kontroller-prototípusokkal tesztelünk, a tesztekbe az iparági emberektől kezdve a hardcore gamereken át a casualekig mindenkit bevontunk. A tesztek egy tonnányi hasznos visszajelzést termelnek nekünk, ami azt is jelenti, hogy sokkal jobbá tehetjük a kontrollert. Természetesen ezeknek a fejlesztéseknek az elvégzése is eléggé leköt bennünket, igazság szerint inkább 2015-ös premierben gondolkodunk."

A hír címe azért kérdőjeles, mert a posztot író Eric Hope meglehetősen zavarosan fogalmazott: a bejegyzése alapvetően a Valve házon belül gyártott Steam Machine-jéről szól, így könnyen lehet, hogy azzal kapcsolatban emlegette a 2015-ös dátumot. Ugyanakkor - ahogy a fenti idézet is mutatja - a csúszás a kontrollerre is érthető, láthatóan a nemzetközi sajtó számára sem világos, hogy mi a helyzet.

Valószínűleg a Valve órákon belül pontosít, és akkor okosabbak leszünk.

6.
6.
Argetlam
#2: Ennyire hülye vagy, vagy nem láttad ezt a videót? https://www.youtube.com/watch?v=eeAjkbNq4xI
5.
5.
randall13
#4: Nem tudom. A működési elv valszeg hasonló, de a mögöttes szoftvernek biztos hogy köze nem lesz egy közönséges notebook touchpadhez.
4.
4.
JackBauer
#3: Akkor ez most olyan mint egy notebook touchpad? Mert azon FPS-t tuti nem lehet, de akkor legalább a jobb oldalon lehetne egy analóg kar, ugye azzal iránítjuk az embert.
3.
3.
randall13
#2: Nehogy. Így talán még fps-t is lehet rajta játszani.
2.
2.
interfox
1.
1.
Cristiano
szerintem nem fog csúszni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...