Jön a Marvel Heroes 2015

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Az első játék egyéves évfordulója alkalmából a Gazillion Entertaiment még egy bőrt lehúz a Marvel-hősöket felvonultató akció-RPG-ről. Nevet váltott a játék, immáron Marvel Heroes 2015 néven fut.

Pont egy éve vált elérhetővé a Marvel Heroes, a Gazillion Entertaimnet pedig addig-addig foltozgatta a játékot, hogy immáron egy teljesen új címként állítja hadrendbe. Átnevezte az akció-RPG-t Marvel Heroes 2015-re, s már holnap kipróbálhatjuk a frissített verziót PC-n. A nyílt bétateszt hamarosan Macen is kezdetét veszi.

A játékot egy rakás új funkcióval vértezték fel, kapunk friss játékmódokat, alternatív fejlesztési rendszereket, eddig még nem látott hősöket és raideket (az egyiket Surtur ellen vívjuk).

A Gazillion vezérigazgatója, David Brevik elmondta, hogy a csapat nagyon hosszú utat tett meg az eredeti játék megjelenése óta, és hozzátette, továbbra is meg akarnak felelni a rajongók elvárásainak - az új kiadást jubileumi eseménysorozat kíséri majd.

7.
7.
Bandee0817
mennyi paraszt tudatlan ember létezik a világon! idézem: "sz__ra tejszínhab"

biztosan sokat foglalkozott a témával is. leszólni más emberek munkáját, ráadásul egy olyat ami a legkedvezőbb pont az ilyen tudatlan embereknek is akik sajnálnak egy fillért is kifizetni bármiért is :)
6.
6.
Cristiano
#2: legyen szép étvágyad
5.
5.
MoRT2195
#2: A tejszínhabot lenyalogatom, a többit meg ott hagyom. :D
4.
4.
névtelenség
Basszus pont az X-men filmről kijövet gondolkoztam azon, hogy miért nem lehetne egy jó kis csapat építős Marvel rpg-t piacra dobni a felső-kategóriás fajtából.

Wake up Marvel!!!
3.
3.
SLi
#2: jó étvágyat hozzá
2.
2.
deviques
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...