E3 2014: Alien: Isolation - még több gameplay

  • Írta: Arell
  • 2014. június 11.
  • Rendezvény
Link másolása
A retró stílusban megalkotott Alien: Isolation sem maradhat ki az esti videódömpingből. Ezúttal több mint tizenhat percnyi játékmenetet kapunk, amit folyamatos narráció tesz még inkább értékes információforrássá.

Ripley lányának kalandjaiban nem a harc, hanem a túlélés lesz az elsőrendű feladatunk. Horror műfajban íródott mivoltának köszönhetően a fejlesztők olyan játékot alkottak, ahol a fegyverek másodrendűek, hangjukkal odavonzzák az ellenséget, és csak korlátozottan elérhetőek.

A mesterséges intelligencia pedig minden alkalommal új és váratlan helyzeteket teremt számunkra, hogy megakadályozza az ismétlődést és a kiszámíthatóságot. A szintetikus NPC-k például lehetnek segítőkészek, semlegesek, de támadhatnak is, emellett az ellenségek sem mindig ugyanazokon a helyeken fognak felbukkanni.

5.
5.
Simonus18
októberben, tyűű, az már nincs messze. Okosan állnak hozzá a projecthez, nem csak arra öszpontosít a játékmenet hogy túléld, hanem azzal is hogy derítsd ki mi folyik itt egyáltalán, rendesen párhuzamosan halad e két dolog egymás mellett. Reménykedünk ...
4.
4.
Ecneb
#2: Azt azért szögezzük le, hogy gyermek cipőben van, hiszen tele van még látványos hibákkal, viszont remélem, hogy amint befejezték, egy teljes értékű alien túlélős játékot kapunk.
2.
2.
N!ghtmare
Minél többet látok a játékból annál jobban elmegy a kedvem tőle, kb. doboz mögül nézelődés amíg elmegy az Alien/ellenfél aztán irány tovább néha megszakítva scriptelt jelenetekkel. Uncsi.
1.
1.
DON GONDOCS
Bár lett volna ilyen játék 10 évvel ezelőtt, akkor még az avp játékokban találkoztunk alienekkel, de ott semmi para nem volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...