Mikrotranzakciók nélkül jön a Forza Horizon 2

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 18.
  • Hír
Link másolása
A Forza Horizon 2-t fejlesztő Playground jó előre megnyugtatta a rajongókat, a játék mikrotranzakciós rendszer nélkül érkezik majd. Úgy tűnik, tanultak a srácok a Forza Motorsport 5 esetéből.

A Forza Motorsport 5 alaposan lecsapta a biztosítékot a rajongóknál, a játék ugyanis olyan mikrotranzakciós rendszert használt, ami még a szokásosnál is látványosabban akarta elcsaklizni a játékosok pénzét. Bár a cél, miszerint a türelmetlenebb játékosok valódi pénzért is megvásárolhatják a játékbeli autókat, nemes, a Forza 5-ben egy autóért aránytalanul sokat kellett játszanunk - hátha elcsábulunk.

A Turn 10 megkapta a magáét a rajongóktól, és egy ingyenes frissítéssel korrigálta is a hibát, azonban úgy tűnik, a Forza Horizon 2-t fejlesztő Playground még csak be sem merészkedik erre a kényes terepre.

Ralph Fulton a Digital Spynak mondta el, hogy a Forza Horizon 2 a tokenrendszer nélkül "rajtol" majd, az ő céljuk ugyanis az, hogy a játékosok minél több autót próbálhassanak ki a játék kétszázas választékából. Fulton ígérete szerint a játékmenet úgy van felépítve, hogy sűrűn cserélgethessük a verdáinkat, így ha nem tetszene az egyik, könnyedén ugorhassunk a következőre.

(Fulton egyébként a "rajtol" szót használta, reméljük, nem azért, amiért az EA is: a kiadó anno azt ígérte, hogy a Plants vs. Zombies: Garden Warfare mikrotranzakciók nélkül "rajtol", de ő annak rendje és módja szerint néhány hónappal később bevezette a rendszert a játékába...)

7.
7.
Juha
#4 ezzel így semmi baj nincs, csak akkor veri ki a biztosítékot egy-egy ilyen húzás, ha pl. Egy upgrade-t csak pénzzel tudsz megszerezni a kocsihoz, ami elönyhöz juttat az alap játékot megvásárlókkal szemben.
semmi baj, itt nem lesz mikrotranzakció, itt dlc-ként fogják adagolni ugyanazt :-) (nem kifejezetten erröl a játékról beszélek, hanem általánosságban húznak le minél több bört arról, akiröl lehet...)
6.
6.
Ooorky
Azért remélem vagy 5 dlc-t kiadnak hozzá, tápabbnál tápabb jármüvekkel.
4.
4.
bane
én amúgy nem értem meg az embereket mi a f.sz baja van ezzel mindenkinek? Gyorsabban akar fejlődni egy autósjátékban tegye meg! Bőven fel lehet fejlődni arra szintre napi 1-2óra játékkal mint ahova ő vásárolta fel magát!
3.
3.
MoRT2195
Látom a cikk végére már az író is eljutott oda, hogy majd lesz az benne később. :D Én már a címet idézni akartam, hogy "Mikrotranzakciók nélkül jön a Forza Horizon 2", de ez nem garantálja, hogy a jövőben nem lesz benne mikrotranzakció. :)
2.
2.
trion96
Ha megveszel egy játékot sok pénzért ennek alap dolognak kéne, hogy legyen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...