Új platformokon hódít az Another World

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 19.
  • Bejelentés
Link másolása
További platformokon teszi tiszteletét a klasszikus Another World, a játéknak a huszadik születésnapjára készült kiadása fog megjelenni napjaink legfontosabb konzoljain. A nintendós változat már ma elérhetővé válik.

Eric Chahi 1991-es klasszikusa, az Another World újabb platformokat készül meghódítani, a játék huszadik születésnapjára készült kiadása - pár év késéssel - ma válik letölthetővé Wii U-ra és 3DS-re 8 eurós áron, míg a PlayStation Networköt június 25-én veszi be a cím.

Az Another World a PlayStation Blog szerint PS4-en, PS3-on és PS Vitán is játszható lesz, a cross-buy lehetősége él, és elérhető majd a cross-save funkció is, illetve a trófeák is megosztottak az egyes verziók között. Chahi egyébként egy Martial Hesse-Dréville nevű független fejlesztővel állt össze a PlayStation-átiratok miatt, az ígéreteik szerint finomított animációkra, szebb hátterekre és nagyobb felbontásra számíthatnak a Sony konzoljain játszók.

Egy korábbi német korhatár-besorolás alapján egyébként Xbox One-változat is készül a játékból, erről azonban nincs még hír.

16.
16.
latis666
#11: Nem ma kezdtem a gamerkedést de ezzel megleptél. Sosem volt sega gépem de ezt már kipróbáltam volna emulátorral ha tudok róla. Na majd most.
15.
15.
MrLentoFan
Juj mekkora gamma ez is! Mai napig fent van a gépen! Azon ritka játékok egyike Dos-ra ami tényleg nagyon jó volt! Kíváncsian várom!
14.
14.
Quent1n
#11: A sztori miatt okés (bár nekem az se jött át annyira), de szerintem egyáltalán nem lett egy nagy eresztés az a játék. Another World sokkal jobb. :)
13.
13.
psy123
#6: akkor fiatal vagy. ha tudni akarod, nagyon sokról maradtál le, ha ezt és a korabeli társait nem ismered. akkor még játékok készültek, nem úgy mint ma. egyik fps a másik után meg gta klónok. de semmi új. az a baj ha most letöltesz egy amiga emulatort és kipróbálod őket, téged már nem fognak boldoggá tenni a régi amiga játékok. ezeknek akkor volt feelingjük. istenem azok a régi szép idők. várom a flashback-et is ps4-re, legalább lesz valami értelmes játék a konzolra:)
11.
11.
TrishtanAG
Azért a Sega igen gyorsan megbukott Cd-s kütyüjére megjelent folytatásból is jöhetne egy ilyen felújított változat. Már csak a sztori kikerekítése végett is.

http://en.wikipedia.org/wiki/Heart_of_the_Alien
10.
10.
FrankBlack
De sokat játszottam ezzel még Amiga 500-on (eredetileg arra készült, onnan portolták tovább). Ami még talán egy kicsit hasonló volt, és azt is nagyon szerettem, az meg később (96-97 körül) az Invictus Games első játéka, az OnEscapee volt (szintén eredetileg Amigára, de az már 1200-es modellre). A régi szép idők :)
9.
9.
#7: Azt megertem ha 20 oldalnyi a komment es nem olvas valaki vissza, de konkretan 3-al lejjebb ugyanez....
8.
8.
Hát, én mindig utáltam annyira idegesített a játék. Érdekes módon a régi Flashback-ért meg rajongtam. A Bioforge örökre beégett az emlékezetembe, a Fade to Black-el együtt. De ezt nem szerettem...
7.
7.
Killerbee
Opening-jét sose felejtem el. :) Vagy 5-ször biztos végigjátszottam. Amúgy volt belőle 15. éves ill. 20. éves évfordulóra feljavított verzió is emlékeim szerint.
6.
6.
Cristiano
5.
5.
Zuzda18
#4: Nem volt hozzá szerencsém.:) Pár éve nem volt ennyi szabadidőm mint most,nem követtem a PC-s dolgokat.De lányomnak biztos beszerzem PS4-en.(Kiváncsi lennék rá,hogy Oculusban ez ,hogy nézne ki.Jó öreg vektor grafika.Szerintem érdekes élmény lenne.Természetesen PC-n.)
4.
4.
#2: par eve kijott pc-re egy "retupir" belole...
3.
3.
".. szebb hátterekre.."
Ennek a jateknak pont az volt a filingje ahogy kinezett.
2.
2.
Zuzda18
Hát ez a játék akkoriban kb olyan volt,mint most mondjuk a..........Nem.Mostanában nincs ilyen játék.Ez egy eszméletlen jó kis cucc volt.És a grafika.Nagyon sok itt kommentelő emberke akkoriban még csak esetleg "Tervben" volt.:) így sokan nem ismerik.Ez szerintem egy remek ötlet,hogy újra kiadják.
1.
1.
PiXELRaNGER
Na ez tök jó, egyik kedvenc játékom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...