Jön a Batman: Arkham Origins - Complete Edition?

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 25.
  • Pletyka
Link másolása
A német Amazon webáruház idő előtt leleplezte a Batman: Arkham Origins - Complete Editiont, amely az alapjáték mellett az összes DLC-t tartalmazza. A csomag augusztus végén kerülhet a boltokba.

Az előző részekhez hasonlóan a Batman: Arkham Origins is kap egy minden földi jóval megpakolt kiadást - legalábbis a német Amazon szerint. A csomag augusztus 21-én kerülhet a boltokba PC-n, Xbox 360-on és PS3-on - az áruház adatlapja továbbra is éles, így a hiba kizárható. 

Bár a Warner Bros. még nem erősítette meg a Complete Editiont, nagyon úgy tűnik, hogy az alapjáték mellett az összes DLC-t megtaláljuk a kiadásban, beleértve a nehezen megszerezhető, előrendelői tartalmakat is.

Érdekesség, hogy az Arkham Asylum és az Arkham City teljes kiadása anno Game of the Year Edition néven futott, az Origins esetében az elnevezést Complete Editionre cserélték. 

16.
16.
sebtapasz
#15: Megnyugtatlak, hozza azt a szintet! Nem fogod megbánni!!!
15.
15.
Tyler89
Már megjelenés előtt éreztem, hogy ebből is lesz ilyen kiadás, jó hogy nem siettem el a vásárlást. Hiába nem lett olyan jó, mint az elődök, ha csak kb azt a szintet hozza, már jól fogok szórakozni vele. Már alig várom...
14.
14.
dcba
#11: Ekkora nekem mar elo volt rendelve es annyira nem is melyedtem el abban, h mit tartalmaz a Season Pass. Amugy magat a jatekot jobban atveresnek ereztem, mint a Season Pass-t.
13.
13.
Drazhar
#1: Szerintem ebbe nem kell összefüggést keresni, igazából az ilyen "összegző" kiadások, szinte már alanyi jogon megkapják a GOTY címkét. Most az mindegy hány helyről érkezett. Vagy egyáltalán kell-e kapnia ilyen címet....
A játék maga egyébként pedig sztoriban nekem jobb, mint a City, ugyanakkor igaz persze, hogy csiszolatlan itt-ott a körítés, de közel sem annyira szar, mint amennyire egyesek lehúzzák ezt a részt.
12.
12.
Ez nagyon jó hír de ez a rész elég gyengus lett. Majd ha jó kis akcióban lesz tuti vétel.
11.
11.
krami
#2: http://gamekapocs.hu/hir/36876/batman_arkham_origins_a_season_pass_reszletei
10.
10.
Cristiano
9.
9.
drat576
#6: Rengeteg oldal van, rengeteg féle szavazás, rengeteg cím, titulus stb. Sokszor olyan játékokból is kiadnak GOTY kiadást ami nem igazán szolgált rá. Nincs egyöntetű legjobb PC játék stb, minden helyen más nyer.
Az Originsnél szerintem egyszerűen jobbnak tartották ha nem GOTY néven fut, mivel tényleg kevés helyen kapta meg ezt a címet.
Persze valahol (akár rangosabb helyen, akár az isten háta mögött) lehet hogy pont ez volt az év játéka és erre ráfogva ezt is kiadhatták volna GOTY néven.
Szerintem eleve baromság GOTY néven kiadni egy verziót, mivel nem ez/az lett az egész világon a legjobb játék az adott évben, másrészt kevésbé informatív is, mivel csak annyit tud meg belőle (vagy arra tippel) a laikusabb fajta fogyasztó, hogy ez a játék valahol valahogy goty-nak lett szavazva. A Complate Editionból viszont rögtön látszik, hogy ez egy teljes kiadás, tehát biztos benne van minden.
A GOTY címen kiadott játékok maximum olyan szempontból mennek jól a piacon, hogy sokan azt hiszik hogy ez volt az univerzum és a világmindenség legeslegjobb játéka. Pedig ez sosincs így.
8.
8.
aordog
A WiiU- ra a második rész Arkham City Armored Edition néven jött ki és szerintem ez volt a legjobb kiadás! Sajnálom, hogy ez kimarad, de akkor majd megelégszem az alapjátékkal!
7.
7.
_Botika_
Remélem az Arkham Knight az év játéka lesz. Hajrá Rocksteady!
6.
6.
Benjago
Kedves zoenn!

"Érdekesség, hogy az Arkham Asylum és az Arkham City teljes kiadása anno Game of the Year Edition néven futott, az Origins esetében az elnevezést Complete Editionre cserélték."

Az előző 2 Batman játék azért lett "Game of the Year" mert abban az évben amikor megjelent (2009 - Asylum) (2011 - City) ezt választották a legjobb PC játéknak!
Ez azért lesz "Complete Edition" és nem GOTY mert ez nem lett a 2013-as év játéka.
Magyarán nem közvetlen a nevet cserélték, hanem míg az előző egy titulus(amibe belepakolták az összes DLC-t), addig ez egy Complete Edition. :)
5.
5.
#2: Ilyen játéknál nem éri meg a season pass, én anno codnál vettem, ahol kb 1-2 ezer forint kedvezményt jelentett, de ott előre tudtad hogy jön 4 pályacsomag és ennyi. De ilyen batmanesnél season pass?
4.
4.
Sechu
aztán meg jön az Arkham Trilógia Komplít Edisön...
3.
3.
kopic
A Bioshock Infinite-ból jöjjön már inkább GOTY kiadás.:S Szerintetek lesz majd ?
2.
2.
dcba
#1: Nem tudom, en nem egy forumon lattam, h emberek eskudtek, h ez volt szamukra a legjobb Arkham jatek.

Amugy jo tudni, h tobb DLC nem is lesz hozza. En is jol beszoptam, mert elorendeltem es finomanszolva is nem voltam elajulva tole, tovabba megvettem a Season Pass-t ami ezek szerint egy challenge map egy story dlc es nehany ruci.

Hat ez fantorpikus hir....
1.
1.
drat576
"Érdekesség, hogy az Arkham Asylum és az Arkham City teljes kiadása anno Game of the Year Edition néven futott, az Origins esetében az elnevezést Complete Editionre cserélték."

- gondolom ezt annyira nem sok helyen szavazták meg GOTY-nak mint a 2 Rocksteady játékot ^-^
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...