Ilyen lesz a Warhammer 40.000: Eternal Crusade

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 26.
  • Videó
Link másolása
A Behaviour Interactive végre látnivalókkal szolgált a Warhammer 40.000 világán játszódó next-gen MMO-ról, az Eternal Crusade-ről. Ádáz háború dúl az univerzumban, a játékban öt faj képviseli magát.

A Warhammer 40.000: Eternal Crusade az első CG-trailere az MMO-ban szereplő öt faj közül a Space Marine-okat mutatja be.

Az ígéretek szerint egy AAA-kategóriás online szerepjátékkal lesz dolgunk, s már most bizalmat szavazhatunk az Eternal Crusade-nek - a Founder program keretében hozzáférhetünk majd az early access változathoz. A PC-s verzió 2015-ben jelenik meg, de a Behaviour Interactive az Xbox One-os és a PS4-es portot is tervbe vette.

Az alábbiakban tíz gameplay klipet mutatunk be, melyek még egy nagyon korai verzióból származnak.

17.
17.
Sun9us
#16: Ott lett volna a Blizzard, de hát nem. :D A GW azóta is gyűrögeti a zsepit.
16.
16.
Drazhar
Ilyen gameplayek alapján véleményt még nem mondok, de megint bizakodásra ad okot (not!), hogy egy noname stúdió kalapálja össze. Hiába na, olyan nehéz bárkinek összehozni értelmeset ebből a brandből...
15.
15.
siedrenn
#13: Igazad van, van 2 elveszett, így 9-9 a lojális és áruló légiók aránya, azonban az a 9 áruló légió megmaradt légiónak. A warband-ek azok a Horus lázadása utáni 10ezer évben árulóvá vált chapterek lettek.
14.
14.
RiKolto
#12: Igazat kell hogy adjak neked, én is rajongója vagyok a wh40k sorozatnak! Annyi, hogy a Dawn of War sorozatot már MMo-ba fojtják, ezt már nagyon utálom. De eredetileg míg a THQ meg volt, én a Dark Millenium-ra (MMO) vártam volna még legjobban, hisz az olvasottak szerint olyan lett volna, mint a Guild Wars 2, megveszed és minden cucc és akármi ingyen van (nincs mikro tranzakció). Ettől félni lehet hogy ez rosszul fog elsülni.
13.
13.
The Lone Drow
#10: 20 Primarch volt eredetileg, de kettővel nem tudni, hogy mi történt. Egyébként az árulók sem maradtak meg légióként, ott nem Chapterek, hanem Warbrand-ek jöttek létre.
12.
12.
crytek
Addig olvastam mmo --> kuka!

Na akkor a sok ótvar fos szar után már jöhetne végre egy normális warhammer is .

Úgy érzem ,hogy csak a Warhammer nevet szerezték meg az eddigieken dolgozó embereket megölték mert ezek a mostaniak a 2$-os bundle kategoriát nem ütik meg együttvéve se.
11.
11.
tupaccc
9.Mit érsz el azzal, hogy ezt most minden hírhez benyögöd?
10.
10.
siedrenn
#8: Ez nem teljesen pontos, 20 légió volt, amiből 9 áruló lett, azok meg is maradtak légiók, így a második alapításnál értelemszerűen 11 légióból származtatták a Codex Astartes alapján a chaptereket.
8.
8.
The Lone Drow
#6: Rengeteg féle van, amit a 18 légióból származtatnak. Részlet kérdés, hogy az Ultramarines van hypeolva.
7.
7.
wolfwarrior
Sokféle űrgárdista rend van és nagyon eltérnek, a játékban négy közül lehet majd választani:Ultragárdisták, Űr farkasok, Vér angyalok és Sötét angyalok.

Régóta figyelem a játékot és reménykedem,hogy jó lesz a ,fejlesztők között sokan játsszák az asztali játékot is ezért biztos ügyelnek mindenre.
6.
6.
Tyranio
#5 Ez egy ismeretterjesztő volt. Azt hittem csak kettő fajta Space Marine van, a kék páncélú Space Marine a vécédeszkás logóval, meg a többiek.
5.
5.
siedrenn
A Warhammer 40.000: Eternal Crusade a saga Dark Angels nevű fejezetében játszódik, az első CG-trailer az MMO-ban szereplő öt faj közül a Space Marine-okat mutatja be.

- A mondat első fele értelmezhetetlen, nem tudtam összerakni belőle semmi értelmeset. A 'fejezet' szó nagyon tévesen van lefordítva. Magyarra hivatalosan a space marine chapter az űrgárdistarendnek van fordítva, ha nagyon szó szerint akarjuk, akkor legyen űrgárdista káptalan.

A trailer egészen pontosan az űrgárdista rendházak közül a Dark Angels-t mutatja be, bár elég katyvaszosan, mert a 'we shall know no fear' mondat az az Ultramarine-ek jelszavából - We march for Macragge, and we shall know no fear - van.
4.
4.
Sun9us
Mint w40k fan csak annyit mondok, hogy ez megint egy középszar játék lesz.
3.
3.
anarchoid
AAA MMO ? AHA PERSZE IGEN HAZUDJ MEG PINOKKIO! ;)
2.
2.
Cristiano
1.
1.
Tyranio
MMO? Nos nem egy új Dawn of War, de legalább nem sakk vagy side scroller.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...