Így fut az Unreal Engine 4 az új Androidon

  • Írta: Arell
  • 2014. június 26.
  • Hardver
Link másolása
Az Android Extension Packkel tesszelláció, geometriai shaderek, textúratömörítés és további grafikát hangsúlyozó fejlesztések érkeznek az Android ősszel érkező L változatába. Nézd meg, milyen az Unreal 4 az Androidon!

A Google I/O konferencián Unreal Engine 4-gyel demonstrált "Rivalry" projekt bemutatja, mi történik, amikor a PC-szintű játékmenet és technológia a mobileszközökre költözik. Az új grafikus megjelenítésre fókuszáló AEP (Android Extension Pack) lehetővé tette, hogy az Android L verziójának őszi megjelenésekor az asztali gépünk játékminősége a zsebünkbe kerülhessen.

22.
22.
mestermagyar
#21: "Ez mekkora! Komolyan, egyre hülyébbek a fejlesztők. Egy rohadt laptopon sem lehet teljes a játékélmény, arra konzol, vagy asztali PC kell, akkor most miért akarnak a mobilok irányába menni?"

Akkor a fejlesztők már az ezred kezdete előtt hülyék voltak, mert már azóta létezik kézikonzol, amin rohadt jó élmény játszani.

"Ja, mert az asztali PC-be viccből raknak közel egy kilós videokártyákat, fél méteres ventit, meg vízhűtést!"

Igen, a mobilos procikat ennyivel jobban optimalizálták. Nekik nem kell sem önmaguknál nagyobb vidikártya, sem ventillátor. Sokkal kevesebbet is fogyasztanak, és a régebbi gépeket sokszor helybenhagyják.

"az androidon lenne pár dolog amit meg kellene oldani, úgy gondolom, és nem ilyen marhaságokkal foglalkozni"

Például, ha azt is beleveszed, hogy az új android L nemrég jelent meg?
21.
21.
Last Dave
Ez mekkora! Komolyan, egyre hülyébbek a fejlesztők. Egy rohadt laptopon sem lehet teljes a játékélmény, arra konzol, vagy asztali PC kell, akkor most miért akarnak a mobilok irányába menni? Átvinni az asztali PC-t egy telefonba? Ja, mert az asztali PC-be viccből raknak közel egy kilós videokártyákat, fél méteres ventit, meg vízhűtést! Végülis, ha ezt bele lehet tuszkolni egy mobilba, miért is ne.... -.- az androidon lenne pár dolog amit meg kellene oldani, úgy gondolom, és nem ilyen marhaságokkal foglalkozni
20.
20.
Ecneb
#8: Teljesen egyet értek. A gond az, hogy ezt gyerekeknek nehéz elmagyarázni, akik iskolában és otthon nem csinálnak mást csak játszanak.
Majd ha dolgozik és évente 1x elmehet majd nyaralni, meg fogja azt becsülni és nem játékkal fogja elcseszni!
19.
19.
randall13
#18: ajj, a második része #17-nek akart menni :(
18.
18.
randall13
#15: A lényeg átment, az a fontos...

#15: Nem tudom hogy te melyik században ragadtál le, de létezik egy olyan csodakütyü, hogy monitor. Tudom, így elsőre elég futurisztikusan hangzik, de itt egy link ahonnan informálódhatsz a jelen technológiájáról:
https://www.google.hu/?gws_rd=ssl#q=monitor
17.
17.
higgadt
#7: Ahogy mondod barátom, nem fognak az emberek PC-t venni. Bemegy az ürge az irodába leteszi a mobilját ami rácsatlakozik a billre és a monitorra és mehet a munka, az ne zavarjon, hogy normális vállalat a főkapunál főbe lő ahogy kiviszed a mobilod, rajta a céges adatokkal. Paks is így fog működni, bemegy a mérnök bluetoothon csatlakozik a WP-vel az 1-es reaktorra aztán az érintőképernyőn tolja a teljesítményt ahova kell, persze.
Videót szerkeszteni is milyen jó már 5 colon, majdnem mint programozni.
Munkakörnyezet kialakítására jelenleg egyetlen platform alkalmas, ez a PC ezért nem fog kihalni, aki meg csak játékban gondolkozik az mindig is jobban járt a konzollal. Valóban van egy nagyon szűk réteg aki high end PC-t vesz csak játékra de nem ez tartja életben a platformot.
16.
16.
bitbandita
#15: Ezek a mai fiatalok... :)
15.
15.
#7: Nyaralaskor nyaralj baze (pihenj, mozogj, lazits opcionalis). Ha ugyanazt csinalod mint otthon akkor mi a faszom ertelem van elmenni nyaralni.
Ha meg szar ido van olvassal....
13.
13.
mestermagyar
#5: Az nem épp bikagép, főleg hogy max laptoppal lehet összehasonlítani, abból meg egy középkategosat is nehéz beszerezni. De ha picit még extrémebb helyzetet hozok elő, csúcstelót kaphatsz 100 körül is, nem csak 150-ért, amennyiért én rendeltem.

A mobilplatform legalább nem pazarolja az áramot, mint az állat.
12.
12.
mestermagyar
#9: Miért? Lassan inkább a ps vitát kéne megkérdőjelezni. Felesleges, nőjön inkább a telefon funkcionalitása a játékkal, ezzel is spórolunk pénzt, és helyet. Aki játszani akar rajta, meg vegyen hozzá moga power prot.
11.
11.
mestermagyar
#4: ŐŐ nem, az olcsó windows phone sem drágább.
10.
10.
mestermagyar
#8: Számomra annak is megvan a maga élvezeti faktora, hogy bf4-ezzek egyet a balaton partján, vagy a vízben. :D
9.
9.
Dercsi
#7: A nyaralásra viszem a papucsom, a törölközőm, minden másra ott az év maradék napja ;) Abban igazad van hogy nem lenne rossz egy kicsi konzol, de ha közben teljesítményt akarunk addig maradnak a házi erőművek :) Az androidos játékplatformnak pedig szerintem annyi a létjogosultsága, mint a kispolszkinak a F1-ben
8.
8.
K2 The Highest
#7: Szerintem egy nyaraláson nincs helye se PC-nek, se Konzolnak, se semminek.
7.
7.
randall13
#5: Én például örülnék már azoknak időknek, amikor a konzolod elfér a zsebedben és nem kell egy Xbox méretű hardvert cipelned nyaralásra. Viszed a telefonod, hdmi-n ráposszantod a fullhd tv-re, bluetoothon csatlakoztatsz egy kontrollert és mehet is a játék.. Hamarosan úgy is ez lesz a jövő, az emberek nem fognak venni PC-t, konzolt és telefont is venni egyszerre, amikor bőven elég az utóbbi ami mindent kielégít.
Csak ehhez majd "kicsit" komplexebb szoftverek és hardverek kellenek, de az idő ezt is elintézi.
6.
6.
Cristiano
5.
5.
keiji maeda
igen amennyi pénzért megveszed azt a mobilt amin ilyen játék fut majd azért az árért igencsak bika gépet lehet összerakni és legalább nem merül le 1 óra alatt :P hagyjuk már ezt a mobilon játszadozást a mobil max akkor jó játékra ha buszon unod magad 15 percig , de arra basszus egy tetris is tökéletes
4.
4.
crytek
#3: Mi kell ezen kifejteni? Nézzed meg az árakat és rájössz.....
3.
3.
mestermagyar
#2: Akkor kérlek fejtsd ki, hogy mért nem az "olyanok" uralják a mobilpiac 80%-át?
2.
2.
crytek
Jaj de kezd unalmassá válni már ez. Amíg 28 ezer millió féle andoridos telo van sosem lesz ütős androidos game és ezen az a fos L próbálkozás sem segit.
Ebből is lesz egy techdemo de játék nem előzővel sem volt olyan hude sok játék konkrétan egyet se tudok.
Nemhiába csak IOS-re jönnek a jobbnál jobb pc portok.
Google mondjon le vagy lopja el az api olyantól akik értenek is hozzá.
1.
1.
mestermagyar
Pontosabban a még nem is kapható tegra k1 procival. És amúgy nvidiával készült, úgyhogy ha ki is próbálnátok, egy telón se számítsatok semmire. Hogy miért? Mert az nvidia tavaly óta egy darab telefonba nem tudta bejuttatni a tegráját (kivétel persze a xiaomi m3).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...