Battlefield: Hardline - ősszel még bétázhatunk

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 27.
  • Korai verzió
Link másolása
A napokban ért véget az első próbalehetőség PC-n és PS4-en, ám a Visceral Games megígérte, hogy lesz még egy publikus bétateszt ősszel, a játék megjelenése előtt, az összes bejelentett platformon. Igen, Xboxon is!

Ha lemaradtál volna az E3 óta zajló bétatesztről, akkor sem kell csüggedned. A hivatalos blog szerint lesz még egy bétafázis idén ősszel, ráadásul nem csupán a PC-sek és a PS4-esek játszhatnak majd, hanem a többi platform tulajdonosai is. A Visceral azt tervezi, hogy "még többet mutasson meg" a Battlefield: Hardline-ból, és új játékmódokat is letesztelhetünk majd.

Az elkövetkezendő hónapokban további részleteket kaptunk shooter multiplayeréről, illetve a single kampányról is megtudhatunk pár érdekességet. Az biztos, hogy kemény munka vár a csapatra, de bízzunk a legjobbakban.

A YouTube egyébként hamarosan támogatni fogja a 60 fps-es videókat, ennek örömére tekintsétek meg a játék legújabb multiplayer trailerét az említett képkocka/másodperc sebességgel!

5.
5.
bodortamas1
A különbség 30 és 60 fps között valóban észrevehető, a videón tényleg látni lehetett, hogy dinamikusabban váltotta a képkockákat, azaz sokkal simábban ment. Minimálisan, de észlelhető a különbség.
4.
4.
ilor14
#2: A youtube videó fut 60fps-el nem a játék...
3.
3.
Wasp_
Szerintem a harmadik résszel is el lehet játszogatni még. Battlefield játékok lényege a Conquest, ami tudtommal nem lesz ebben a részben.
2.
2.
Dkajari
Ki nem szarja le, hogy 60fps-el fut ha közben a netcode miatt instant meghal az ember? Én biztos nem fogom 1 nap megvenni majd ha látszik rajta a fejlődés...
1.
1.
Cristiano
legyne valami új benne majd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...