HWSW: A Netgear elkészítette Batman routerét

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 27.
  • Hardver
Link másolása
Háromsávos, brutális teljesítményű és ennek megfelelően igen borsos árú routerrel állt elő a NetGear. A Nighthawk X6 AC3200 Tri-Band WiFi Router összesen 3,2 gigabites sávszélességet biztosít - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Új routert jelentett be a NetGear: a háromsávos Nighthawk X6 AC3200 Tri-Band WiFi Router (R8000) névre keresztelt készülék a Broadcom legújabb 5G WiFi XStream platformjára épül, és már külsőre is sejthető, hogy esetében nem a hagyományos döcögős otthoni hálózati megosztóról van szó.

A lapos készüléken nem kevesebb mint hat nagy teljesítményű, - leginkább gázpedálokra emlékeztető - antenna kapott helyet, amelyek egy 2,4 gigahertzes és két 5 gigahertzes frekvenciasávban képesek kommunikálni. A gyártó szerint az eszköz az iparág jelenlegi leggyorsabb kombinált Wi-Fi sebességét hozza, összesen 3,2 gigabites sávszélességével, amely a két 1,3 gigabites és egy 600 megabites sávból adódik össze. A Nighthawk X6-ot egy kétmagos 1 gigahertzes processzor hajtja, amely mellé három, a központi CPU-t tehermentesítő processzor is társul.

Oké, de mennyibe kerül ez a szörnyeteg? Olvasd el a HWSW cikkét, abból kiderül!

2.
2.
Lorthirash
elférne itt az asztalomon :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...