Forza Horizon 2 - a személyi asszisztensünkről

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 4.
  • Hír
Link másolása
A Playground autóversenyében találunk majd egy Annának hívott, Kinect-kompatibilis személyi asszisztenst is, akivel remekül eldiskurálhatunk játék közben: tanácsokat ad, navigálja a játékosokat és így tovább.

A Forza Horizon 2 sem hagyja parlagon a Kinectet. Bár a fejlesztők a júniusi E3-on nem sokat árultak el a szenzorral kapcsolatos fícsörökről, az Examiner elébe ment a dolgoknak, és mikrofonvégre kapta a Playground Games kreatív direktorát, Ralph Fultont.

Kiderült, hogy a Kinecttel előcsalható személyi asszisztensünket Annának hívják. Ő egyfajta mesterséges intelligencia, aki készségesen tájékoztatja a játékost, hogy hol tartottunk legutóbb, mik az aktuális lehetőségek, elnavigál a kívánt pontra, de akkor is figyelmeztet, ha a barátaink belépnek a játékba.

Még nem tudjuk pontosan, hogy a dolog visszafelé is működik-e, de nagy esély van rá, hogy különböző hangutasításokat adhatunk a robotlánynak.

Fulton azt is elhintette, hogy bár nagyon sok játékos szeretné, a Forza Horizon 2-ben nem lesz történet. Szerinte a fesztiválhangulat és a Drivatar rendszer elviszi a hátán a játékot. A narratívát te és a haveri köröd formálják majd.

10.
10.
simon 555
#9: Hát én alapból fülessel szeretek játszani, jobb a hangja mint a TV-nek :)
9.
9.
bane
#8: vagy csak azért, mert az életben sincs a fejeden egy fülhallgató! (kormánnyal is lehet játszani..majd.:) )
8.
8.
simon 555
Jók ezek az újdonságok a játékokban, csak azt nem értem, ehhez minek kell Kinect?
Egy egyszerű headsettel is ugyan úgy lehetne hangparancsot adni...
Já, hogy valamivel azt is el kell adni?
7.
7.
Ra1D3n
#5: Ettől autós játék. Javarészt olyan autók vannak ebben a játékban, amiket nagy valószínűséggel csak képeken fogsz látni egész életedben, és a valóságban bepattansz egy Suzuki/Opel/Dacia/Lada stb... kombóba. A hangsúly persze azon van, hogy játék, de azért abban remélem egyetértesz, hogy attól, hogy nem életszerű egy concept art, attól még nem omlik össze a téridő kontinuum. Amúgy meg ki a faszom nem szarja le egy kép életszerűségét...
2.
2.
rendiboy
Én biztos benevezek majd rá :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...