Kiszivárgott gameplay a PES 2015-ről

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 7.
  • Videó
Link másolása
A közelmúltban a Konami sajtórendezvényén mutatták be a Pro Evolution Soccer 2015-öt, ahol egy leleményes újságíró lekamerázta a 12 perces PS4-es demót, és jól fellőtte a netre. A Fox Engine bámulatosan fest.

A next-gen Pro Evolution Soccer végre felveheti a versenyt az EA Sports rivális sorozatával? A Fox Engine még ezen a gyér minőségű felvételen is látványosan fest, a játék életszerűbb, mint valaha. A PES 2015-ről ebben a hírünkben írtunk bővebben.

Most a PS4-es verziót csodálhatjátok meg, a résztvevő csapatok: Manchester United és Juventus.

14.
14.
Jenxy2000
Hát nem tudom de én fifás voltam egész életemben azonban amikor a 2014-es pes-t kipróbáltam... utána visszatértem a FIFÁ-hoz valami szörnyű gagyi volt játékmenetileg meg se közelíti a pest sokkal könnyebb a fifa egy PL.: a fifában félprofi szinten 6-0-ra nyertem Sevilla-val a Barca ellen a pesben regular szinten arsenal-al a fulham ellen 2-1 eket játszok. A fifában alig lehet becsúszni normálisan ha meg sikerül odapattan a labda a másik emberhez, a pesben életszerű a becsúszás + jobb a mozgás. A pes emlékeztet a valódi focira a fifa nem. Bár a fifát is ugyanúgy tolom mert a manadzser mód a tottenham-al nagyon jó móka :D meg az 1-1 elleni gyakorlómód is örök favorit. :)
13.
13.
NoRush
A FIFA-ban még ennél is darabosabb a mozgás, akkor most miről is beszéltek...? Persze attól még én is maradok a FIFA-nál (mielőtt leharapnátok a fejemet), de ilyen gyökér fanboykodást azért már nem kéne csinálni... :D
11.
11.
Yanez
Ha valaki ebből a felvételből olyan biztos következtetéseket tud levonni, mint néhányan alattam, az egy valóságos zseni! Nem is, az a világ 8-ik csodája! Sokan még egy nem mobilos, rendes felvételből sem tudnák biztosan, hogy melyik a jobb.
10.
10.
TheNick
A grafika az utolsó dolog, ami érdekel, főleg a nézők. Ráadásul a PES-nél azért ezzel nagy gondok nem voltak sosem, itt se lesz.

A mozgás olyasmi, mint a tavalyi, sajnos tényleg elég monotonnak tűnik továbbra is. Ami továbbra is gond, hogy mindenki ugyanolyan gyors, nem nagyon van eltérés sebességben. Mindenesetre bármilyen HD videót is nézel, a legtöbb játéknál, de pont egy focisnál csak úgy tudod eldönteni milyen, ha több órát játszasz vele.
9.
9.
dzsiádzsó
szerintem az tökéletesen látszódik, hogy az animációk kritikán aluliak, a mozgások katasztrofálisak, semmi köze a valósághoz. Az hogy még mindig minden játékos ugyanúgy mozog nevetséges, ennél a FIFA már évekkel ezelőtt előbbre járt.
8.
8.
Cristiano
nem is nézem meg semmit nem lehet látni
6.
6.
randall13
#5: miért mit hittél, valaki bevisz a pólója alatt egy 4k kamerát?
4.
4.
shatterhand
fifa15 verziotol se estem hanyatt
az utkozesek darabosak voltak pl
2.
2.
_Botika_
Glory Glory Man United,
As the Reds go,
marchin' on on on!
Amúgy én se látok semmit a felvételből.
1.
1.
maktub
Ebből az elmosódott felvételből nem sok látszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...