2K Games-játékok az új Humble Bundle-ben

Elrajtolt a legújabb Humble Bundle, méghozzá egy nagyobb kiadó, a 2K Games játékaival: a BioShock-játékok, a The Bureau és a Spec Ops: The Line is beszerezhető egy potom pénzösszegért cserébe.

Újabb pénzköltési lehetőséget kínálunk a PC-s játékosoknak: elrajtolt, és július 22-ig él a legújabb Humble Bundle, amiben a 2K Games játékaira csaphattok le a már megszokott keretek között.

Legalább 1 dollárért cserébe a BioShock első része, a The Darkness II és a The Bureau: XCOM Declassified jár, a befizetések átlagos összegén felüli pénzért (ez most 7 dollár körül van) a BioShock 2, a Mafia II és a Spec Ops: The Line lehet a tiéd. Ha legalább 20 dollárt szánsz az akcióra, a BioShock Infinite és az XCOM: Enemy Unknown is bekerül a kalapba.

A játékok többsége Windowson játszható, némelyikük viszont Linuxon és Macen is fut. Természetesen a megadott ársávokon felül annyi pénzt költesz, amennyit szeretnél: szokás szerint te szabhatod meg, hogy mennyi pénzt adsz a kiadónak, mennyit fordítasz jótékonysági célokra, és mennyit ajánlasz fel az akció szervezőinek.

A csomag a későbbiekben bővülni fog.

21 komment - szólj hozzá!