Megújul a Resident Evil első része

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A Resident Evil-sorozat első része toplistás horrorjáték volt, a Capcom pedig úgy ítélte, hogy ezt a sikert érdemes lehet még egyszer meglovagolni. 2015-ben érkezik az új remake PlayStationre, Xboxra és PC-re.

Újból felújítják a PS1-re megjelent, 1996-os Resident Evilt. A Capcom bejelentése szerint a horrorszéria első tagja HD-kiadást kap, ami PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 és Xbox One platformokon lesz játszható, és jön belőle PC-s változat is. A 2015-ben megjelenő remake a 2002-es GameCube-feldolgozáson alapul, és kizárólag digitális formában kerül forgalmazásra.


A PC-n és a current-gen konzolokon a készítők 1080p-t ígérnek, míg a last-gen platformokon 720p lesz a standard felbontás az új HD-textúrák és modellek kirajzolásához. Emellett minden készüléken támogatott lesz az 5.1 surround, hogy a felfrissített és javított minőségű hanghatások még nagyobbat szólhassanak. A 4:3 és 16:9 képarányban egyaránt játszható játékban lesz néhány irányítást érintő változás is, de a fejlesztők megítélése szerint a fix kameraállások sem voltak elég dinamikusak, ezeket ezért mozgó nézőpontokkal helyettesítették.

Íme, néhány kép a játékból:

A hírért köszönet dante92-nek.
28.
28.
Django
Tuti vétel kedvenc részem. :)
27.
27.
megalonagyix
Na végre valami jó játék. :D
26.
26.
rezy
#25: Hmm, a linket nem sikerült faszául belőni, mindegy akit érdekel úgyis kimásolja :)
25.
25.
rezy
#20: Volt már róla szó régebben, hogy készül egy nem hivatalos remake a 2-höz http://www.kdramastars.com/articles/14950/20140129/resident-evil-2-remake-reborn-hd.htm Nem tudom, hogy állnak a munkálatokkal, én kb egy hete játszottam ki, annyit az is megér, hogy ránézzek a felújított változatára... A 3 nagy kedvenc volt, az elsővel viszont nem játszottam szóval nagyon kíváncsi vagyok rá! Jól sikerült eddig nekem is a sorozat kijátszása :P 3-4-5-Revelations-6 (be sem fejeztem :S) most meg az 1 :P
20.
20.
p3ti
Wow...miért nem a 2. Részt építették újra? Újabb remake amit már amúgy is szarrá játszott mindenki
18.
18.
DON GONDOCS
Egyrészt örülök hogy kapunk egy klasszikus resident evil újragondolást, másrészt mérpont az első rész? Inkább a 2 vagy Outbreak-et kéne elővenni. De örülni kell hogy ezis van. Bár valamiért az örök kedvenc a 3 marad, pedig már azis nagyon átment akció játék irányba.
17.
17.
kopic
dante92 mellett én is beküldtem., szóval szívesen...
16.
16.
suresz
15.
15.
drat576
Na ez most feldobott, nagyon helyes.
Mintha kicsit kevés lenne az igazán új 5let az iparban, de ennél a hírnél ez most egyáltalán nem érdekel. ^^
14.
14.
Lizard0828
Köszönöm Istenem, hogy meghallgattál:D
13.
13.
azureknight0715
JA ennek énis örülök, bár jobban örülnék egy teljesen új resident evil-nek. Pl újragondolhatnák az egész szériát, természetesen a régi resident evilek mintájára. Én pl szívesebben játszanék ezzel a részel tps nézettel, horror elemekkel vegyítve. Ha olyan lenne mint a last of us, azzal nagy sikert érhetnének el.
11.
11.
GAMEROD
Az első remake még máig is megállja a helyét. Az brutálisan félelmetes lett, legalábbis első végigjátszáskor mindenképp, mert az atmoszféra, az ellenségek, a játékmenet és a váratlan dolgok félelmetessé tették. A mai részek csak tucatshooterek. Remélem azért nem lesz teljesen ugyanaz mert már rekordokat döntögetek a speed run-al.
10.
10.
Yanez
A hét híre! Türelmetlenül várom!
9.
9.
Dreadlox
#1: ja mostanság kullantanak bele h kiírják, bár nem nagyon izgat, lényeg h mások is tudják :D
8.
8.
Cellator
El sem hiszem. Gyerekkorom egyik legmeghatározóbb játéka - végre. Legjobb hír számomra. Köszönjük! :D
7.
7.
Cristiano
azt hittem új rész lesz
5.
5.
rayden02
Remélem a Resident Evil 2-vel is eljátsszák ezt!
Mai napig a legnagyobb kedvenc a 3-al együtt! :)
4.
4.
godach
Bár, Pont ezért a játékért vettem Wii-t, nagyon örülök neki. Talán a PC-s társadalmat végül még egy pár nagyszerű Konzol exkluzív Resident Evillel is meglepik. Outbreak File, Chronicles...
3.
3.
_Botika_
Abe's Oddsey után ez? Zsír!
2.
2.
dante92
Ettől függetlenül nagyon várom :)
1.
1.
dante92
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...