GC 2014: December végén indul a Halo 5 bétája

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Halo 5: Guardians bétája még idén elkezdődhet, de bejelentették a Halo-csatornát is, melynek egyedüli célja az lesz, hogy az FPS játékmeneteiről és egyéb tartalmairól készített mozgóképeket továbbítsa a nézők készülékeire.

A Halo 5: Guardians bétája még december 29-én elkezdődik, és három hétig fut majd - közölte a 343 Industries fejlesztőcsapata a délutáni Microsoft-konferencián.

A tesztfázisban nyolc résztvevő által játszható harctereket kapunk, melyen négyfős csapatok viaskodhatnak majd egymással azonos felszereléssel. A bétában hét térképet, három játékmódot és tizenegy fegyvert próbálhatunk majd ki néhány páncéllal, amiket személyre is szabhatunk. Fontos információ, hogy azok, akik kipróbálják a Halo 5 decemberi befejezetlen változatát, hozzáférést kapnak majd bizonyos tartalmakhoz, ezeket pedig továbbvihetik majd a végleges kiadásba. 

A 343 állítása szerint a Guardians 60 fps-sel fut majd és a multiplayert dedikált szervereken lehet játszani. A január 18-ig tartó bétához a Halo: The Master Chief Collection megvásárlásával kaphatunk hozzáférést, mely november 11-én érkezik az Xbox One-ra.

A Microsoft emellett bejelentette, hogy ugyancsak november 11-én egy új Twitch-alapú csatornát indít a Halo-játékok számára, melyet Xbox One és a Windows 8.1 mellett még tableteken is használhatunk majd. A digitális megosztási felület alkalmas lesz a játékmenetek adatainak tárolására és díjaink rendszerezésére, videók streamelésére, de a játékok közvetlen indítását is végezhetjük róla.

4.
4.
kopic
Vgx-en jöhetne majd egy Halo 5 trailer, vagy vmi.:S
3.
3.
supair
Ahogy ezek megjelennek dobok minden mást a kukába!!!!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...