NBA Live 15 - íme, az előtrailer

Öt héttel a megjelenés előtt futott be az EA Tiburon kosárlabda-szimulátorának első videója, amely a vizuális effektekre koncentrál. Szó se róla, a látvány terén tényleg előrelépésről beszélhetünk, de vajon a játékélmény is jobb lesz?

A fejlesztők szerint az olyan sztárok, mint Russell Westbrook, LeBron James és a borítón szereplő Damian Lillard, sokkal pontosabb arcanimációt kaptak, ezen felül odafigyeltek az élethű izzadásra és az arénák bevilágítására is. Az EA Sports simább, gyorsabb animációkat ígér (több mint száz új mozdulat várható), emellett a fizika is előrelépett, ami talán a palánk alatti kakaskodásnál lesz leginkább észrevehető.

Más fejlesztések közé tartozik a dobások utáni visszajelzés megjelenése, könnyebb lesz uralni a passzokat és a védekezést, illetve a csapatunkat okosabb mesterséges intelligenciával vértezték fel. 

Annyi bizonyos, hogy az NBA Live 15-nak fel kell kötnie az alsóneműt, ha labdába akar rúgni az NBA 2K15-tel. Mindkét kosárlabdás cím október 7-én kerül a boltokba, ám az EA alkotása csak PS4-en és Xbox One-on.

8 komment - szólj hozzá!