Magyarországon is elstartol az EA Access

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 3.
  • Hír
Link másolása
Az EA még több régióban tesz elérhetővé a játékbérlési szolgáltatását, az EA Access 19 további országban - köztük Magyarországon is - elstartol a következő hetekben. A játékfelhozatalba az NFS: Rivals is bekerült.

Mint ismert, augusztusban az Electronic Arts új előfizetéses szolgáltatást indított EA Access néven. Havi 4,99 dollárért, illetve évi 29,99 dollárért korlátlanul (vagy ameddig az előfizetésed szól) hozzáférhetsz a Vaulthoz, egy folyamatosan frissülő játékgyűjteményhez - kizárólag Xbox One-on.

A kiadó most bejelentette, hogy a szolgáltatás eddigi játékai, azaz a Battlefield 4, a Madden NFL 25, a FIFA 14 és a Peggle 2 mellé hamarosan a Need for Speed: Rivals is csatlakozni fog valamikor az elkövetkezendő hetekben. A Vault felhozatala a jövőben csak bővülni fog, egyetlen régebbi címet sem cserélik le.

Továbbá a kipróbálható játékok is elstartolnak: az első fecske az NHL 15 lesz, a jégkorongos címet hat órán keresztül nyúzhatják az EA Access-tagok csütörtöktől. Ez egyfajta korai hozzáférésnek felel meg, hiszen a végleges változat szeptember 9-én érkezik és ha beruházunk a digitális verzióba, tíz százalék kedvezményt kapunk. Ugyanez lesz a felállás a Madden NFL 15 esetében is.

És végül, a legfontosabb: még ebben a hónapban 19 további régióban startol el az EA Access szolgáltatás, beleértve Magyarországot is. Nem véletlen, hogy pont most, hiszen az Xbox One hazai premierje is szeptemberre esik.

15.
15.
jockey85
Megvannak a magyar árak
990 forint a havi 5990 az éves
14.
14.
PaprikaJancsi
Nagyon jó kis dolog ez az EA Acces, mert szerintem sokak szeretik az EA címeket, és így poton összegért hozzá lehet jutni.
13.
13.
godach
Mind1 srácok, az biztos hogy nálam évek óta a Microsoft labdába sem rúghatott a PS Plus mellett. Ezek után viszont azt mondom, hogy ez egy versenyképes dolog.
12.
12.
Gykrizsi
#11: Mindig is dollárból ment az átváltás.
11.
11.
#8: Ja, tényleg, én elírtam, 14-et számoltam, mert a havikat összeadtam :-D De amúgy nem lehet, hogy itthon nem dollárral kell számolni, hanem fonttal? Akkor picit több lehet azért, de akkor se 24, azt elírtam :)

Szerintem az MS-nek azért éri meg, mert így X1-en játszanak a népek, és BF4 miatt például vesznek Goldot is.
10.
10.
randall13
#8: Úgy van haszon, hogy olyan játékokat tesznek fel, amik teljes áron már amúgy sem fogynak.
8.
8.
godach
#5: Szörszálhasogatás nélkül
1 USD = 239.4200 HUF ( a mai nap)
Ha havonta fizeted, akkor 4,99$ ami átváltva 1194 forint. Egy évre ez14.328huf
Az éves előfizetés pedig 29,99 ami 6931 Ft évente.
Nem tudom hogy jött ki neked a 24k, de ez még a hülyének is megéri. Nem vágom, a Microsoftnak hogy van ebbe haszna.
7.
7.
Gykrizsi
#5: Egy évre 6500 Ft környékén lehet. Egyébként király ötlet, csak még kevés az EA cím boxra, de ez idővel úgy is megoldódik.
6.
6.
mdr88
Egy ilyen dolgot miért nem indítanak el PC-n? Nem lehetséges, hogy egy ilyen megoldás visszaszoríthatná a warezt? Szerintem előnyösebb megoldás mint tízezreket kiadni a játékokra.
5.
5.
Ez kb egy évre 24.000 Ft, és korlátlanul nyomhatod a benne lévő játékokat. Annak megéri, aki nem vesz a boxhoz játékot, és nem sajnálja, hogy nincs ott neki a polcon. Multihoz mondjuk még rá kell fizetni, de így dobozos játék vásárlása nélkül is lehet csapatni.

Nekem PS4-em van, de nem sajnálom, hogy ott nincs ilyen Vault, ezek a játékok úgysem érdekelnek igazán, ami meg nagyon-nagyon tetszik, azt a polcra szeretem rakni dobozosan :)
4.
4.
zoenn
#2: A Madden NFL 25 a tavaly megjelent rész, amely a sorozat 25. évfordulója apropóján kapta ezt a jelzést. A Madden NFL 15 pedig az idén érkező játék, amely az elnevezés szempontjából visszatér a régi sémához.
3.
3.
negyven2
#1 nem kell hozzá Gold, csak akkor, ha multizni is szeretnél.
2.
2.
godach
Madden NFL 25? 15 akart az lenni szerintem :)
1.
1.
godach
4,99 az elég baráti havidíj. Emellé még plusz kell fizetni a Live Gold-ot is?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...