Csúszik az NBA Live 15 megjelenése

Nagyon úgy tűnik, hogy az EA Sports meghátrált: mégsem a nagy riválissal egy napon küldi csatába az NBA Live 15-öt. Persze a producer szerint megfutamodásról szó sincs, csak még tovább csiszolják a programot.

Az NBA Live 15 megjelenési dátuma október 28-ra módosult a kosárlabdás játék hivatalos honlapja szerint. A korábbi tervek szerint az alkotás október 7-én landolt volna a boltokban, ugyanazon a napon, mint a 2K Sports-féle NBA 2K15.

A játék producere, Sean O'Brien nyílt levelében úgy fogalmazott, hogy a csúszás egy "nehéz döntés" eredménye, de az extra időszakot arra fogják használni, hogy tovább csiszolják az NBA Live 15-öt.

Az úriember azt írta, szó szerint hihetetlen mennyiségű munka áll a csapat mögött, a változások a játék minden egyes rendszerét érintik, elsősorban azért, hogy jobb irányítással és animációkkal vértezzék fel a produktumot.

Az elmúlt években rájárt a rúd az EA Sports NBA-sorozatára: az NBA Elite 11-et törölték, 2011-ben kihagytak egy évet, és a kezdeti tervek ellenére végül az NBA Live 13-at is elkaszálták. Az NBA Live 14 tavaly ősszel jelent meg PS4-re és Xbox One-ra, de a kritikusok nem voltak elragadtatva tőle. Három hónappal a premier után érkezett egy patch, amely néhány hiányolt funkciót adott hozzá a játékhoz.

1 komment - szólj hozzá!