Kevin Smith a LEGO Batman 3-ban

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 14.
  • Videó
Link másolása
Egy rakás híresség kölcsönzi a hangját a LEGO Batman 3: Beyond Gotham karaktereinek. A játékban feltűnik a neves rendező, Kevin Smith, az Arrowból ismerős Stephen Amell és a népszerű showman, Conan O’Brien is.

A Jay és Néma Bob, valamint a Shop-stop rendezője, Kevin Smith is cameózik egyet a LEGO Batman 3: Beyond Gothamben, úgy mint Conan O’Brien és Stephen Amell is. Magyarán igazi sztárparádé várható a játékban, a szinkronmunkálatokba most mi is belenézhetünk az alábbi fejlesztői napló segítségével.

A LEGO Batman 3: Beyond Gotham egyébként november 14-én jön majd PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra, PS4-re, PS Vitára, Wii U-ra és 3DS-re.

12.
12.
floax
#11: Hát nem is kell , tényleg elég nagy kreténséget írtál . De még jó hogy észre vetted és nem siklottál el felette !
11.
11.
Doctor
#10: Ami a szívem, az a számon :) tudod, ilyen hülyeség felett már nem bírtam elsiklani
10.
10.
floax
#9: Köszönöm a biztatást !
9.
9.
Doctor
#4: Congratulation, you are the biggest idiot today :)
8.
8.
Benjago
#7: Persze, hogy lehet saját véleményed, de ne hozz fel olyan érveket amik rosszak és nem állják meg a helyüket. Én elhiszem, hogy jobban szereted a Marvelt, te dolgod. Én meg a DC-t, én dolgom. Maradjunk ennyiben.
A játékot ettől függetlenül várom. :)
7.
7.
floax
#6: Na már torokra megy és csak fröcsög . Tőlem azt hiszed amit akarsz . De az igazságos attól nem változik . :)
6.
6.
Benjago
#4: "Batman miért érdekes ? Latex ruha, hangmélyítés és te vagy Batman . Green Arrow ? Tudod te kik voltak a hunok ? Green Lantern ? Hmmm ... soha nem láttam még olyam embert aki egy gyűrűt is hordana...... "

Ezek a legnevetségesebb érvek amit valaha hallottam! De komolyan!
Azt a rohadt! Vicces akarsz lenni, de nem vagy az.

Az az ember aki leskálázza Batman-t latex ruhára (ami nem latex) és a mély hangjára az egyszerűen tájékozatlan.
Ha már filmeknél vagyunk, láttad te a Sötét lovag trilógiát? Ha neked az egy szimpla akciófilm, akkor gratulálok! Az Acélemberre még rálehet vágni, hogy akciófilm, de egy félistenről szóló filmtől meg mit vársz? A Thor sem különb, csak éppen bénább és jellegtelenebb.
#5 Igazad van, a DC gonoszok sokkal jobbak, mint a Marvelesek. A Marvelnél egy igazán jót sem tudnák felsorolni... Talán Loki érdekes, de az is csak a színész miatt, Thanos és Venom. Ennyi.
Addig a DC-nél: Joker, Zod, Bane, Pinguin, Red Hood, Deathstroke, Dead Shoot, Posion Ivy, Lex Luthor, Doomsday, Reverse Flash, Darkseid, Sinestro, Paralax...stb.
Nagy a választék, és mind egytől egyik érdekes.
Szóval gondolkodj el, ki van félretájolódva, és ne ontsd a saját hülyeségedet. Az pedig, hogy a Marvelnek nagyobb a rajongói tábora, miért kapcsolódik ide? Szerintem nem nehéz kitalálni, hogy amit a tömeg szeret, az nem éppen a legjobb, de ez minden téren igaz. Itt nem arról van szó mennyien kedvelnek valamit jobban, hanem a minőség számít.
Kihangsúlyozom, nem becsmérelem a Marvel-t, de számomra a DC jobb, és ezzel nem vagyok egyedül. A hozzászólásod végén lévő hasonlatra pedig már nem is mondok semmit. És ne vegyél mindent magadra.
5.
5.
#3: Pont, hogy a DCnél a gonoszok azok akikből a legtöbb jó karakter van, míg a Marvelnél a legtöbb hős karakter van.
4.
4.
floax
#3: Batman miért érdekes ? Latex ruha, hangmélyítés és te vagy Batman . Green Arrow ? Tudod te kik voltak a hunok ? Green Lantern ? Hmmm ... soha nem láttam még olyam embert aki egy gyűrűt is hordana......
Kicsit elvagy tájolódva . Nem véletlen a Marvel rajongók vannak többen . Aki szimpla akció filmet akar nézni az megnézi a Batman-t .Aki akar egy kis valós szuperhőst az meg pókembert, farkas ( bár még mindig Rozsomák ).
Nem a saját hülyeséged kell kántálni mint a jehovák .... tények ...
3.
3.
Benjago
#2: Ezt remélem viccnek szántad!
És első hozzászóló, te is!

Pont, hogy fordítva van a dolog. A Marvel-nél van 1-2 jó karakter (pl.: Pókember, Vasember, Hulk, Venom, Farkas...stb.), és sok felesleges/gagyi. Addig a DC-nek vannak a leghíresebb, és legérdekesebb karakterei mint pl.: az abszolút kedvenc Batman, Superman, Flash, Green Lantern, Shazam, Green Arrow, Nightwing, Red Hood, Deathstroke...stb.)

Perzse mindkét Univerzumnak megvannak a maga előnyei/hátrányai, de attól még, hogy a DC/Warner nem hasít még annyira filmek terén mint a Marvel/Disney, az egy dolog. Ez változni fog.
2.
2.
floax
#1: Van 1-2 jó karaktere a DC-nek és ennyi , és nem a Batman nem tartozik oda !
1.
1.
strike19
Én nagyon várom.Utoljára a lego Batman 1-el játszottam.Sokan csak a Marvel Univerzumot dicsérik.Szerintem a DC univerzum is van olyan minőségű.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...