Warface - ennyi volt az Xbox 360-asoknak

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 3.
  • Gyászhír
Link másolása
A Crytek bejelentette, hogy lelövi a Warface Xbox 360-as változatát, ami ugye azért is meglepő, mert a free-to-play FPS csak áprilisban rajtolt el a konzolon. Új játékosokat már nem is fogad a program.

A Crytek a Facebook-oldalán jelentette be váratlanul, hogy lelövi a Warface Xbox 360-as változatát; hogy miért, azt még nem tudni, de valószínűleg nem a népes rajongótábor miatt...

Az áprilisban elrajtolt konzolos verziótól végérvényesen csak jövő februártól kell búcsút venniük a játékosoknak, viszont újoncokat már ma sem fogad a free-to-play FPS, ahogy a meglévő rajongók sem költhetnek már több pénzt a programban. A Crytek a posztjában a PC-s verzió kipróbálására biztat minden Xbox 360-as játékost, mint írja, ezen a platformon aktív közösség, illetve folyamatosan érkező friss tartalmak várják őket, és még előfizetési díj sincs.

Mint tudjátok, a Crytek pénzügyileg nem állt épp stabil lábakon az elmúlt időszakban, és bár elvileg most minden rendben, valószínűleg ezzel is összekapcsolható, hogy ilyen rövid idő után megszabadulnak a srácok az Xbox 360-as Warface-től.

8.
8.
respectpele10
#7: Akkor csak nekem tetszik ? :D
7.
7.
Ronam
Ma hajnalban próbáltam ki a játékot, akkor még lehetett karaktert csinálni. Amúgy egyáltalán nem sajnálom, szerintem kimondottan gagyi lett a játék. Ok, hogy F2P, de nagyon gány :). Nem vagyok egy nagy grafika bu*i, de ez úgy nézett ki kb, mint egy PSX játék.
5.
5.
respectpele10
Ahhoz képest, hogy free to play, baromi jól elszórakoztam vele. :)
3.
3.
Pedig hogy hangoztatták, hogy innentől csak ilyet fognak csinálni :D Csinálnának inkább Crysis 4-et PS4-re, azt megvenném :)
2.
2.
Morzsi1
Kipróbáltam, nem tetszett, szerintem tök gagyi volt. Ingyen sem érte meg, úgy tűnik ezzel más is így volt, mi másért lőnék le. Nem fog hiányozni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...