Januárban jön a Might & Magic: Heroes III HD

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Hihetetlen, de igaz: immáron 15 éves a legnépszerűbb Heroes-játék. Ennek örömére a Ubisoft gatyába rázza a klasszikus körökre osztott stratégiát PC-n és mobilokon. A grafika immáron a modern megjelenítőkön is pofás lesz.

A stílus szerelmesei bizonyára sok szép emléket őriznek a Heroes of Might & Magic III-ról. A tizenöt éves stratégiát mindmáig rengetegen játsszák, alighanem a legnépszerűbb epizód a sorozatban. A játék felett - szigorúan technikai szempontból - már eljárt az idő, így a Ubisoft úgy döntött, felújítja a címet.


A Might & Magic: Heroes III HD január 29-én landol PC-n, iOS-en és Androidon, újra felfedezhetjük benne Catherine királynő epikus meséjét. Az uralkodónő arra törekszik, hogy egyesítse szülőföldjét és visszahódítsa Erathia királyságát. A nemes céljaiban a játékos lesz a segítségére.

A grafikát immáron HD-ben élvezhetjük és játék támogatja a szélesvásznú megjelenítőket is. Lesz itt hét izgalmas kampány, ötven skirmish térkép, helyi multiplayer és pályaszerkesztő is. A PC-sek új multiplayer lobbynak örülhetnek, amely teljesen Steamworks-kompatibilis.

A mobilos verziót tabletekre optimalizálták és simán irányítható az érintőképernyő segítségével. Köszi, TrojaiPF!

29.
29.
Bedincus
A mai napig előveszem a Complete Edition-t, nem érdekel az "elavult" grafika...játékélmény 5*!:))) Legjobb Heroes a szériában, talán még az 5 tudott hasonlóan beszippantani!
Egyből körbe is küldtem a linket a régi haveroknak, akikkel volt, hogy hajnalig nyomtuk a nyáriszünetben...jaj azok a szép idők!!!
28.
28.
B-Bird
#27: Akkor talán még egyszer megkérdezem, hátha fogod is... láttad a screenshotokat a hivatalos oldalon? Mondjuk csak a 3. képet, alsó sor... hogy is fog ez kinézni egy sanyo milkyway 4 mini -n?

És a képeket nézve (HA EZ TÉNYLEG A HIVATALOS SCREENSHOT) aztán tényleg egy hűűűde nagy optimalizálás, főleg a balrajobbra kirakott barna terület... wow, tényleg micsoda optimalizálás...

Úgyhogy képzeld, olvastam a cikket, de az már nem az én szerencsétlenségem, ha valaki bedől a reklámdumának, s még a screenshotokat sem képes megnézni, hogy abból leszűrje, vajon tényleg optimalizált-e a cucc.

Pocket Heroes meg ahogy a címe is mutatja, zsebre tervezett. Tudtommal mobilokra csináltak, mert sok rajongója volt a Heroes szériának, csak éppen sokáig nem jött ki, Palm, PPC, Symbian, Smartphone és így tovább platformokra. Mondjuk volt valami Palm Heroes is emlékeim szerint.

Az meg megint más kérdés, hogy tört verziót említeni szerintem nem túl funny. Szerintem sok embernél van már tablet otthon, vagy PC... tessék szépen majd megvenni, nem törögetni a dolgokat! :-P
27.
27.
greenmelon
#25: Ja, az se butaság, ha a cikket is elolvasod néha:

"A mobilos verziót tabletekre optimalizálták és simán irányítható az érintőképernyő segítségével."

:)
26.
26.
greenmelon
#25: Láttad az ezer éves WinMo-n futó Pocket Heroest? Sok sikerrel nyomogattuk a 2x2-es gombokat ceruzával a 3"-es kijelzőkön, manapság pedig az 5"-es és még nagyobb tepsiken simán lehet kézzel is. Ha valaki nem képes rá, az a saját szerencsétlenségének köszönhető... ;)
25.
25.
B-Bird
#23: Láttad a link alatt szereplő screenshotokat? Sok sikert majd a 2x2 pixeles gombok nyomogatásához, a tört verziódon... :-D

Sajna félő, hogy nem lesz éppen optimalizált. Egyszerűen felnagyítják, de nem húzzák ki a grafikát faltól-falig + a ui is marad az eredeti. Így érthető, miért nem lesz támogatott a telefon.
23.
23.
greenmelon
#22: Szerinted egy APK tud különbséget tenni telefon és tablet között? Ha igen, 1 nap múlva már lesz fent tört verzió ami megy mindenen.
22.
22.
Ronam
http://might-and-magic.ubi.com/universe/en-GB/games/all-games/might-and-magic-heroes-3-hd/index.aspx

Ti hol olvastátok, hogy mobilokra is elerheto lesz? A linken azt irjak, tablet only :(.
19.
19.
jani091
#18: itt van néhány kép arról, hogy milyen is lesz:
https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/a-special-announcement

itt még több:
http://might-and-magic.ubi.com/universe/en-GB/games/all-games/might-and-magic-heroes-3-hd/index.aspx
18.
18.
Sun9us
Remélem, a Dragons Crown-hoz hasonló grafikája lesz.
17.
17.
Stranger
#16: Szerintem nem tűnik olyan elavultnak a rajzolt grafika miatt. Ma is csinálhatnának egy ilyen stílusú Heroes részt. Na majd a HD kiadás... xd
16.
16.
Chrysh
Ez azon ritka kivételek egyike, amikor valami a kinézete miatt nem tetszett sajna (nem tehetek róla), viszont az Heroes V, amiből én is kivettem a részemet már szintén okozott hasonlóan álmatlan éjszakákat
15.
15.
kopic
IGEN IGEN IGEN !!!!!!!!!!!!!!

Több éven keresztül nyúztuk egymás ellen tesómékkal, meg haverokkal, de természetesen 1 gépen, ami hatalmas fun volt.:) Szval örök kedvenc !
14.
14.
B-Bird
Might & Magic® Heroes® III is coming to HD Edition

Najó, a cikkíró betett egy kettőspontot, meg lehagyta a minden jog fenntartva logókat... :-D

Nem mellékesen 6. rész óta Might & Magic Heroes a címe a sorozatnak. Érdekel bárkit is? Heroes 3 -nek hívta mindenki.
De uncsi az élet, igazatok van, kössünk bele valamibe... nehogy már... :-D
11.
11.
Dio papa
#10: Tudok olvasni. Viszont a körökre oszott stratégiákat (aminek a remake-je ez) azokat Heroes of Might & Magic 3-bak hívták. Tán' érted a különbséget...
10.
10.
B-Bird
#9: Might & Magic: Heroes III, s nem Might & Magic 3 a címe...
9.
9.
Dio papa
Össze-vissza nevezgetik. A Might & Magic 3 ugye másik játék volt, ezeket végig úgy hívták, hogy Heroes of Might & Magic, most megint másképp a HD változatot...
8.
8.
kryszisz
A nap híre, nincs mese, maximum egy Half Life 3 bejelentés orozhatná el ezt a címet:D Az meg ugye a lehetetlenhez konvergál, szóval örüljünk, csont nélkül a legjobb része a sorozatnak, emlékszem még csak havernál tudtam vele játszani anno, mert nekem akkoriban nem volt gépem...na de ott napestig!:)
6.
6.
névtelenség
Még mindig meg van a complete edition.
4.
4.
WiiRGaming
Ecsém....Telóra tutira felrakom én is :D
Az első rész vajon milyen lenne hd-ben?
3.
3.
Stranger
Hát nekem benne van a TOP3-ban a játék, úgyhogy ezt jó látni... csak sajnos a kiegek nem lesznek benne.
2.
2.
azureknight0715
Huu ha kijön nagyon sokáig el leszek vele telon :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...