Might & Magic: Heroes III HD Mobil, PC

A kultikus Heroes III felújított verziója PC-n és mobilokon.
1644867004

Új Might & Magic-játékon dolgozik a Ubisoft

A Ubisoft Shanghai álláshirdetései szerint a stúdió olyan szakembereket keres, akik egy vadonatúj Might & Magic-játék fejlesztésén dolgoznának. A feladat a marketing és a termék piacképességének biztosítása lenne.
1440180000

Humble Bundle - újra főszerepben a Might & Magic

Jól emlékeztek, idén már volt egyszer Might & Magic-féle Humble Bundle, most azonban pótolhatnak azok, akik lemaradtak: a legfrissebb Humble Weekly Bundle főszereplője ismét ez a sorozat.
1430564400

Might & Magic-mánia az új Humble Bundle-ben

Jobb későn, mint soha, pótolunk még egy elmaradást: elrajtolt a legújabb Humble Bundle akció, amelyben a főszerepet a Might & Magic-sorozat és annak számtalan felvonása kapta.
1423422180

Heroes of Might and Magic III HD Edition teszt

Ráncfelvarrást kapott a kilencvenes évek végének egyik legjobb fantasy körökre osztott stratégiai játéka, az azóta kultikussá vált Heroes of Might and Magic III. Muszáj volt letesztelnünk.
1422619243

Elérhető a Heroes of Might & Magic III HD Edition

Egy régi nagy klasszikus támadt fel hamvaiból, ez pedig a körökre osztott stratégiák koronázatlan királya, a Heroes of Might & Magic III. A ráncfelvarrott kiadás már elérhető PC-n és tableteken. Launch trailerünk is van.
1422280800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kezdenek felpörögni az események a játékmegjelenések frontján is, a héten érkezik meg többek között a 2015-ös év első komolyabb AAA-címe. Persze annak is akad egy-két finomság, aki nem szereti a zombikat.
1418202030

Januárban jön a Might & Magic: Heroes III HD

Hihetetlen, de igaz: immáron 15 éves a legnépszerűbb Heroes-játék. Ennek örömére a Ubisoft gatyába rázza a klasszikus körökre osztott stratégiát PC-n és mobilokon. A grafika immáron a modern megjelenítőkön is pofás lesz.