Humble Bundle - újra főszerepben a Might & Magic

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 21.
  • Akció
Link másolása
Jól emlékeztek, idén már volt egyszer Might & Magic-féle Humble Bundle, most azonban pótolhatnak azok, akik lemaradtak: a legfrissebb Humble Weekly Bundle főszereplője ismét ez a sorozat.

A Humble Weekly Bundle pont ugyanolyan, mint a mezei Humble Bundle, csak éppen rövidebb ideig tart: az aktuális akcióra még hat napotok van lecsapni.

A felállás ennek megfelelően a szokásos, az egyes ársávokon belül annyi pénzt áldoztok az itt szereplő játékokra, amennyit szeretnétek, és a befizetett pénzt is úgy osztjátok szét a fejlesztők, az akció szervezői és a benne résztvevő jótékonysági szervezetek között, ahogy jól esik. A kínálat ezúttal is vegyes, akadnak DRM-mentes, steames és uplayes anyagok is.

Legalább 1 dollárért tied lehet:

  • Heroes of Might & Magic II: Gold Edition
  • Heroes of Might & Magic IV: Complete Edition
  • Might & Magic VI-Pack
  • Might & Magic: Heroes Online - Angel Starter Pack
  • Might & Magic: Heroes VII bétakulcs


Az átlagos befizetésért (most épp 8,65 dollárért) jár:

  • Heroes of Might & Magic V
  • Heroes of Might & Magic V: Hammers of Fate DLC
  • Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East
  • Might & Magic: Heroes VI - Gold Edition
  • Dark Messiah of Might & Magic
  • Might & Magic: Clash of Heroes (és az I Am the Boss DLC)
  • Heroes of Might & Magic


Tíz dollárért pedig ezek a címek ütik a markodat:

  • Might & Magic X: Legacy
  • Might & Magic X: Legacy - The Falcon & The Unicorn DLC
  • Heroes of Might & Magic III: HD Edition
  • Might & Magic: Heroes VI - Shades of Darkness
  • Might & Magic: Duel of Champions - Starter Pack
12.
12.
kastorhun
#11: A 3D-s várnézet jó nagy hülyeség volt, és csak parasztvakításra jó.
11.
11.
Stranger
#8: Szerintem jó lenne simán 2D grafikával. Most a 7. részben is tök jól néznek ki úgy a várak. Egyszerűen 3D-vel nem lehet ugyan azt a hatást elérni, ez a játék keményen a fantáziádra hagyatkozik. Ahogy Quent1n is mondta, a 3D csak arra volt jó hogy elvegye a játék varázsát.
10.
10.
Chrysh
#6: Nem vagyok nagy Heroesos, csak az 5. résszel kapcsolódtam be a szériába, de azért ott nem volt gond a balance-szal. A haven megtévesztően középszerűnek tűnik, de nagyon kiegyensúlyozott az egységek sebzése és életereje, az Inferno a gatinggel és a hellfire-rel pirít, a necro a raklap élőholtjával, a sylvan és a dungeon a szemtelenül erős és jó képességű, de kevés lényével, az academy a varázslással, a sok lövésszel és mágiaellenállással (kedvenc csapatom), a törpök a rúnákkal, amik ugye nyersanyagba kerülnek és az orkok a duhvel mind-mind nagyon szépen kibalanszírozott egységek. A balansz sztem látszólag csak azzal dőlhet el jobb vagy rosszabb irányba, hogy miként fejleszted a hősöket.
9.
9.
kastorhun
#8: És hozzátenném hogy a zenéje is rohadt jó.
https://www.youtube.com/watch?v=5szuxkSMs9M
8.
8.
kastorhun
#4: Akkor 2.5d-nek kellene szerinted lennie a heroesnak?
A heroes 6 pont hogy tökéletesen hozta a heroes hangulatot a 3ds grafikával, remekül kezelték a színeket, a környezet is nagyon hangulatos volt.
Az új heroes pocsék lesz, a grafika a kisz*rt hány*s szintjén van, a színeket nem is ismeri, a dizájn felét a 6-ból átmásolták az animációkat úgy szintén (ilyen a cod óta nem tapasztaltam) a zenék is gagyik lesznek, hangulatilag pedig semmilyennek tűnik.
Sid meier-nek kellene csinálni a Heroest mert a Ubisoft nem mer sem kockáztatni sem újat felmutatni.
Vagy valami jó stratégiai fejlesztőcsapatnak.
Ha hasonló játékot akarsz mint a heroes 3 akkor ajánlom ezt a játékot figyelmedben:
http://store.steampowered.com/app/285800/?l=hungarian
Én imádom 10/8-at adnék rá
7.
7.
kastorhun
#6: Még hozzá tenném hogy (szerintem) a heroes 6 hatalmas erőssége a dizájn, és a zene, mindkettő az 5.részben teljesen középszerű volt és jellegtelen.
6.
6.
jani091
#5: Egyetértek!
A hatodik rész - a negyedik részhez hasonlóan - egy méltatlanul alul értékelt része a sorozatnak. Mindkét játék egyetlen bűne az volt, hogy mertek újítani.
A Heroes 6 egyik nagy erőssége, hogy sok év után itt sikerült eltalálni a balance-t a frakciók között ( amit a Heroes 5 hírből sem ismert) Emellett nincsenek felesleges, vagy töltelék egységek: még a legalacsonyabb szintű lény is rendelkezik olyan képességgel, ami a végjátékban is használhatóvá teszi. Ennél fogva rendkívül élvezetes és taktikus csatákat lehet benne vívni.
Egyetlen nagy hibája, a játéknak, hogy a townportal rendszer átgondolatlansága miatt a végjáték néha átmegy fogócskába, De ezen fog többek között változtatni a hamarosan megjelenő Hetedik rész.
5.
5.
Dercsi
#2: Szerintem meg bárkinek... :) Aki eddig nem ismerte, vagy esetleg csak a virágbolti verzió volt meg azoknak mindenféleképpen kötelező vételek. Nekem eddig csak a alap 6 volt meg, úgyhogy most jön az élvezkedés ;)
4.
4.
Quent1n
#3: Miért nem? Mit adott hozzá a 3D a Heroes világához? Megmondom én. Semmit :) Sőt csak elvette a varázs egy jó részét. Tipikusan az a játék amihez tök felesleges volt, mert nem a technika volt a varázsa, hanem a művészet. Mostani kínálatból a Trine 3-at tudnám felhozni ahova tök feleslegesek voltak a 3D-s részek de már nem igazán tudnak mit kitalálni a fejlesztők.

Persze ízlések és pofonok. :) 3D-ben is lehetne amúgy olyan hangulata mint 2D-ben ha akarnák és arra fordítanák az energiákat. Nálam az V résztől kezdve kiszürkült az egész, szó szerint. A IV-nél még a térképen egész jó irányba vitték a látványt, ott a csatát barmolták el szerintem. Egyébként pont a Trine szerintem a jó példa, hogy milyen egy modern technikával felvértezett de mégis meseszerű játék. Én ha rajtam múlna velük terveztetném az új Heroes művészi részét. :)
3.
3.
kastorhun
#2: Szerintem a 6 is eléggé jól sikerült, az öt viszont középszerű hülyeség lett.
Egyébként ha 2d-s heroesokat fejlesztenének az nem működhetne.
2.
2.
Quent1n
#1: Már akinek. :) Ezek közül egyedül a Heroes III HD ami érdekelne azt meg 2k alatt is kapni. Jellemző a Heroes sorozatra, hogy a mai napig a második meg a harmadik rész a legjobb, legélvezetesebb játékok. Sose értettem, hogy ennyi okos, szakmájában profi ember, hogy a francba nem jött rá, hogy mégis milyennek kéne lenni egy új Heroes játéknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...