Készül a Borderlands: Remastered Edition?

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 12.
  • Pletyka
Link másolása
A Borderlands ugyan még idén sem merészkedett át az újgenerációs konzolokra, azonban ha minden jól megy, hamarosan megkezdődhet a költözködés: állítólag jön a Borderlands: Remastered Edition.

Pörögnek az események a Borderlands háza táján, alig jelent meg a Borderlands: The Pre-Sequel! és a Tales from the Borderlands, nemrég bemutatkozott a Borderlands Online, és most nagyon úgy néz ki, hogy készül a Borderlands: Remastered Edition is.

Az új kiadás létezését az ausztrál korhatár-besorolásokért felelős szerv szellőztette meg, és ugyan hivatalos bejelentés híján nem sokat tudunk róla, tippelni azért könnyű vele kapcsolatban: a ma már több mint 5 millió eladott példánnyal büszkélkedő első rész felújított változata lehet ez, ami PS4-re és Xbox One-ra készülhet. Érdekesség, hogy a fejlesztést a The Pre-Sequel!-t is hegesztő 2K Australia végzi.

A Gearbox szerint a The Pre-Sequel! még azért nem készült el az újgenerációs konzolokra, mert azokból viszonylag keveset adtak el. Nos, úgy tűnik, most már a srácok is költözködnének, ennek - számukra - viszonylag kényelmes módja lenne egy Remastered kiadás piacra dobása.

10.
10.
_Botika_
9.
9.
En a ket velemeny kozott vagyok, jo lenne mar uj jatekokkal tolni, de emellett pont kimaradt nalam egy csomo regebbi cucc amiket kiporgetnek meg.
8.
8.
Chrysh
#3: Ha nem bánod én remélem nem lesz igazad, mert nekem csömöröm van ettől a sok ráncfelvarrástól
7.
7.
Falcon
Beígérték a modern warfare kollekciót de viszont nem jött azt sem. És ezért rosszak ezek a pletykák.
6.
6.
giga321
Én nagyon szeretem a BR sorozatotb bár a pre sequellel nem toltam és nem is érdekel, de a második rész fantasztikus volt szerintem. És nagyon örülnék egy next gen bordinak de nem a régieknek amit újra kiadnak. Szóval még mindig várok egy igazi next gen folytatásnak.
3.
3.
DON GONDOCS
Most olvastam hogy a Ninja Theory is bejelentésre készül. Szinte biztos vagyok benne hogy a DMC hd remastered lesz az
2.
2.
kopic
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem már a fszom kivan az újrakiadásokkal ! -.-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...