The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D trailer

  • Írta: Shifty
  • 2015. február 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Vészesen közeledik a The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D februári megjelenése, így a Nintendo időszerűnek látta, hogy figyelmeztesse a rajongókat, hamarosan ismét útnak indul Link, ezúttal hordozható formában.

Ahogy arról korábban többször is megemlékeztünk, a The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D február 13-tól kerül boltokba. A játék mellett megvásárolható lesz egy exkluzív konzolcsomag, illetve a New Nintendo 3DS XL is.


9.
9.
myrte
#7: Igen, kompatibilis vissza felé. Oly annyira, hogy már a Nintendo eShopban is megjelentek a wii játékok, mint például a Metroid trilógia. Lemezesen szinte lehetetlen beszerezni.
Én most cseréltem le a 3ds-emet, erre :P http://wiihungary.hu/e107_plugins/content/content.php?content.55
8.
8.
Habbobitas
-BEN.
-Yes.
-Who is BEN?
7.
7.
PaulBlake
#5 Egyébként a WiiU backward compatibility a Wii játékokkal, nem?
6.
6.
PaulBlake
Jó dolog az a Wii U, nem értem mért kell mindenkinek le szólni a Nintendot. A sok agyon hypeolt játékok mellet jó leülni Fun játékokra. Én például nagyon is örülök hogy megvettem a 3DSt. Jól mutat a Ps4 mellett :)
5.
5.
myrte
#4: Egyszer én is próbáltam emulátorral a Wind Wakert, de lefagyott aztán hagytam. Szerencsére WiiU-ra kijött. Egyből rohantam is érte a megjelenéskor.
Szerintem az OoT-ot vedd meg dobozosan, amíg lehet. Le fognak állni a gyártásával és csak digitálisan lesz majd elérhető.
4.
4.
PaulBlake
Pedig sokan ezt tartják a legjobnak. A Wind Wakert próbáltam a Dolphin emulatorra, de nem ment a legjobban. Vagy a A Link between Worlds vagy Ocarina of Time-ot fogom először kipróbálni. DS-en már próbáltam a Phantom Hourglass/Spirit Tracks kombot és azok is nagyon tetszettek. Viszont az tudom hogy nagyon bonyolult a története a LoZ-nek
3.
3.
aordog
A Zelda játékok azok az igazi JÁTÉKOK!
Ha nincs segítséged és mindent csak magadtol oldasz meg, akkor olyan élményben lesz részed, amit soha nem fogsz tudni elfelejteni. Bár ez a rész számomra idegen. Ismerem, de az idô bevezetése szerintem vontatottá teszi. Ha most ismerkedsz vele, akkor ne ezzel kezdj! Ajánlom a Wii részeket esetleg a WiiU Wind Waker-t vagy az N64-es Ocarina Time-ot, ami szintén van 3DS-re, telefonra meg egy GBA Advance emuval a Minish Cap -ot, illetve a legutobbi 3DS rész is jó ( állítólag)
A lényeg: Elsôre ne ezzel...
2.
2.
LiMiT
Ha minden jól megy a hónapban megveszem az Monster Hunteres 3DS-t és mellé ezt is. Sosem szerettem igazán a Legend of Zeldát de azért ennyi idő meg istenítés után kíváncsi lennék hogy tényleg annyira jó-e mint ahogy előadják.
1.
1.
PaulBlake
Jöjjön csak miharabb! Most vettem PS4 mellé egy 3DS-t is, szóval a LoZ kihagyhatatlan ! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...